רשימת ההשמעה - American Prog

עמית ע

New member
רשימת ההשמעה - American Prog

אמש התארחתי בתכנית הרדיו Deja Vu בהגשת בני תבורי. האווירה היתה נעימה מאד, השיחה קלחה, וגם השמענו קצת מוזיקה פה ושם. להלן רשימת ההשמעה:
Jazzrock/Psych with proggy edge (69-71): ---------------------------------------- Flock - I am the tall tree Chase - Invitation to a river Spirit - Space child USA Dinosaurs (74-78): ---------------------- Kansas - Song for America Utopia - Freak parade Mirthrandir - Coversation with personality giver Happy the man - Knee bitten nymphs in limbo Hands - Candor Canturbury influenced (77-80): ------------------------------ However - Beese Rascal reporters - After the fun Muffins - Hobart got burned Rock-in-Opposition (80-84): --------------------------- Cartoon - Shark Pocket orchestra - Biadly New bands: ---------- French tv - The Kokonino stomp Frogg cafe - Creatures Tribute to the godfathers: -------------------------- Beach boys - Let's go away for awhile​
מקווה שאלו מביניכם שהאזינו נהנו, ושאלו שלא, נהנו מדברים אחרים

giloni

New member
יפה יפה

נתתי רעיון חביב לתכנית שלי, אם כי אני הייתי מכניס לעידן המוקדם והפסיכ-פרוגי גם את Vanilla Fudge כדי לתת קצת בראש וכדי לא לשכחו שהביצים באות לפני השכל, ואולי גם את Love ואפילו את It's a beautiful day כדי להעניק קצת שלוות נפש למאזינים. בעידן הבא, לא הייתי מוותר על האלבום הראשון של Ambrosia. אלבום מגוון, פרוג-לייט עם הפקה מוקפדת של אלאן פארסונס. הייתי שם את Time waits for no one. יופי של אווירה הוא יוצר. יקי

עמית ע

New member
אם רק היה לי יותר זמן...

האמן לי, הרבה שירים טובים ביקשו להכנס אל תוך רשימת ההשמעה ונותרו בחוץ. בלב כואב גם עשינו Fade Out מהשיר הנפלא של צ'ייס כדי לתת מקום לעוד דברים.

למעלה