רשימת דיוור..

קיפוש

New member
רשימת דיוור..

אני רוצה ליצור רשימת דיוור שכזו, כך שהגולש יוכל לסמן באיזו קטגוריות ברצונו להתעדכן.. (העדכון נשלח אחת לשבוע) השאלה שלי.. ברמת העיקרון היה עדיף לרוץ משתמש משתמש ולראות מה הוא בחר ולפי זה לשלוח לו, אבל זה דורש הרבה מאוד עבודה.. פתרון מהיר יותר יהיה לבדוק לכל קטגוריה מה חדש ולשלוח מכתב זהה לכולם.. מה דעתכם בנושא?

דעתי הצנועה... ../images/Emo13.gif

הפתרון השני יותר מהיר, אבל אותי היה
מאוד
מעצבן להרשם לרשימת תפוצה, לסמן קטגוריות בהן ברצוני להתעדכן, ולגלות פתאום שאני מקבלת אימייל נפרד (!) לכל קטגוריה...

קיפוש

New member
אין צורך להצטנע.. ../images/Emo39.gif

לכן שאלתי.. השאלה אם זה לא ירגיז מאוד את השרת שלי..

rmarko

New member
הפתרון הנכון יהיה

לא לתת למשתמש לבחור את הנושאים - לשלוח לכולם הכל, ושהקורא יברור את המידע בעצמו. אגב אני רגע יוצא, אבל רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך לגבי cursor types - אני יענה על זה עוד מעט.

דלילה

New member
אם אתה נותן להם לבחור, תצטרך לשלוח

לכל משתמש רק מה שהוא בחר ואם זה עיניין של אחת לשבוע, אז שיזיע קצת לא כזה נורא, לדעתי לפחות

צודקת...

חשיבות עליונה יש לנוחות המשתמש... הרבה הרבה מעבר לנוחות השרת. אם אתה מתכוון לתת לו את האפשרות של לבחור תכנים מסויימים שיגיעו אליו בדואר... תכתוב קוד שייתן לו את זה. מה זה משנה איך הוא נכתב?! אם כרגע אין לך את הכלים לעשות את זה בצורה חכמה יותר, זאת סיבה לוותר על זה? תעשה את זה עכשיו, כמו שאתה יודע... ועם הזמן, תשפר את זה. לא ביג דיל.

קיפוש

New member
זה אכן פועל ברוב המקרים...

עד שגיליתי את ההצלבה של הטבלאות אתם לא יודעים מה היה לי... בכל אופן יש אולי דרך נוחה יותר?

למעלה