רשימת אוהב לא אוהב

h i l l e r

New member
../images/Emo29.gifשלי

אוהב אלקבץ פנדריך
נדרי סקעת שחר לב לילו לא אוהב- כל השאר

../images/Emo26.gif

אוהבת: שירה חן מיקה שדה הראל מויאל סשה גרישקוב שירי אלקבץ חגית נדרי אתי וקנין הראל סקעת ציפי משהיד יעל שחר לא אוהבת ג'קי טולדו עדי כהן אוריאל שאלתיאל באמצע: לירון לב צנחני חנה גור שירלי לילו מיכל רשף יעל פנדריך

שלי

אוהבת
לירון לב
אתי וקנין הראל מויאל שירלי לילו יעל שחר שמעון טפטה הראל סקעת לא אוהבת
סשה גרישקוב- בעע ציפי משהיד יעל פנדריך מיקה שדה שירה חן אוריאל שאלתיאל באמצע
האחים צנחני עדי כהן שירי אלקבץ חנה גור ג'קי טולדו חגית נדרי

yonco

New member
אני חדש פה...

אוהב: שירה חן (כיפית וחמודה) מיקה שדה (מיוחדת ומוכשרת) הראל מויאל (שר מדהים) סשה גרישקוב (יפה מאוד, וגם שרה מצוין) יעל פנדריך (יש בה משהו מתוק, אולי הביישנות) חגית נדרי (יפה מאוד ושרה נהדר) שירלי לילו (שרה נפלא! ריגשה אותי מאוד ב"שער הרחמים") הראל סקעת (צעיר וחביב) מיכל רשף (צבעונית ומתוקה. יש לה סגנון נחמד מאוד שעושה לי מצברוח טוב) יעל שחר (יש לה יכולות טובות מאוד) באמצע: אוריאל שאלתיאל (צעיר מדי, לא בשל) שירי אלקבץ (לא שמעתי אותה מספיק כדי לשפוט) ציפי משהיד (בהתחלה אהבתי, אחר-כך היא התחילה להשתדל ולהתאמץ יותר מדי) שמעון טפטה (הוא קצת... קפוא... לא זז) עדי כהן (לא שמעתי מספיק כדי לשפוט) חנה גור (ריגשה בהתחלה מאוד, אחר כך.... לא יודע) לירון לב (לא שמעתי מספיק) לא אוהב: תומי וערן צנחני (What the hell are they doing there?) ג'קי טולדו (אין סיבה מיוחדת)

zulu2000

New member
../images/Emo118.gifשליי../images/Emo26.gif

אוהב:
מיכלי רשףף
יותר טובה מכוולם
חגית נדרי
הראל מויאל
ציפי משהיד!
אתי וקנין
באמצע:
שירלילילו
יעל פנדריך
עדי כהן
אוריאל שאלתיאל (
)
ג'קי טולדו (
)
לירון לב
שירי אלקבץ
שירה חן
לא אוהב:
סשה.. היא מעצבנת אותי..
הראל סקעת..
הצנחנים (איך הם הגיעו לשם?)
מיקה שדה
חנה גור
יעל שחר
היא הכי גרועה! זהו.. שכחתי מישהו?

mor kutcher

New member
עונה-

~אוהבת~ אלון ליטבק(קול שיכול לגרום לי לבכות) מיכל רשף(שונה, מיוחדת שופעת חן וכריזמה) לירון לב(יש לו את זה) הראל מויאל(מרגש) ציפי משהיד(חמודה ושרה מדהים אבל בזמן האחרון מתלהבת קצת יותר מדי) שמעון טאפטה(שר יפה אך בזמן האחרון טיפה חלש) -באמצע- הראל סקעת(שר מקסים אבל פשוט לא כבש אותי) סשה גרישקוב(מדהימה אבל בכל זאת משהו רגיל מדי לטעמי) מיקה שדה(אוהבת לא אוהבת) חגית נדרי(יש משהו טיפה מפוחד בקול שלה אבל עדיין נעימה וקולה עדין) ג'קי טולדו(2 מילים-ככה ככה) שירלי לילו(בסדר גמור אבל עדיין חסר) האחים(מוזרים אבל חמודים) _לא אוהבת_ חנה גור(לא מבינה את ההתלהבות) אתי וקנין(ד-י להתלהב!היית טובה פעם) אוריאל שאלתיאל(קול של ילד) שירה חן(משהו איתה לא מסתדר) יעל פנדריך(אני אוהבת רולות מחוספסים וצרודים אבל אצלה זה פשוט לא הולך) שירי אלקבץ(פחות טובה מעבר) עדי כהן(כמו שירי...מתאמצת) יעל שחר(מתאמצת וחבל)

yaelrs

New member
שלי../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif

אוהבת: הראל סקעת סשה גרישקוב יעל פנדריך חגית נדרי ציפי משהיד שירלי לילו אתי וקנין מיקה שדה ג'קי טולדו
לא אוהבת: הראל מויאל שירי אלקבץ שמעון טאפטה האחים צנחני חנה גור
באמצע: יעל שחר עדי כהן אוריאל שאלתיאל לירון לב

patito ƒeo

New member
:)) ../images/Emo107.gif

אוהבת: הראל מויאל (כל כך..!!!!
) סשה גרישקוב יעל פנדריך (
) ציפי משהיד שירלי לילו מיקה שדה שמעון טאפטה לא אוהבת: הראל סקעת שירה חן ג'קי טולדו יעל שחר חנה גור לירון לב אתי וקנין באמצע: אוריאל שאלתיאל צנחני :]

patito ƒeo

New member
חחחחח ../images/Emo107.gif

שנייייייייייייייייייייייייייייייייייייצל

ToXic BoY17

New member
../images/Emo26.gifשלי

מסודר גם לפי סדר עדיפויות(1-מקום ראשון אצלי) אוהב: 1.יעל פנדריך(הכי מהממת) 2.סשה גרישקוב(שרה הכי יפה) 3.חגית נדרי(פשוט יפה) 5.מיקה שדה(חמודה) 4.אתי וקנין(כשרונית מאוד) 6.הראל מויאל(יש לו כישרון) לא אוהב: 2.הראל סקעת(סתם התלהבות מאדם אחד קטן) 3.שירה חן(מעצבנת אותי) 1.יעל שחר(לא אהבתי אותה מההתחלה) באמצע: אוריאל שאלתיאל לירון לב צנחני חנה גור שירלי לילו שירי אלקבץ ג'קי טולדנו עדי כהן ציפי משהיד שמעון טאפטה

למעלה