רשימות מאליס איילנד?

• פותח הנושא ybo4
  • פורסם בתאריך

ybo4

New member
רשימות מאליס איילנד?

בפורום שבו עוסקים בנושא שורשים משפחתיים ומשתתפים בו מומחים באמת בתחום, אני מעריכה שבוודאי נבדק העניין הזה:
רשימות הנכנסים לארצות הברית דרך אליס איילנד - בעצם שער הכניסה העיקרי מאירופה לארצות הברית. ידוע לי שנעשה רישום מסודר. האם ישנו רישום כזה ממוחשב (כלומר המאפשר חיפוש מהיר בלי דפדוף באלפי עמודים בכתב קטן)? האם ישנו כזה ברשת? או שיש צורך להגיע למשרדים (ואם כן - אילו והיכן)?
מכוונת לשנים שבין שתי מלחמות העולם במיוחד. בהתחשב בכך שב -1924 צומצמה ההגירה לארצות הברית בחוק.
תודה מראש

וודאי שישנם רישומים כאלו

מאגר המידע של הרישומים מאליס איילנד הוא אחד הוותיקים שבמאגרי המידע הגנאלוגים הגדולים, והוא זמין באתרים רבים - כולל צילומי המניפסטים המקוריים - בחלקם בחינם: למשל, באתר הרשמי של קרן אליס איילנד, או ב - FamilySearch. השני יציע לך אפשרויות חיפוש מגוונות יותר. כדאי לנסות גם ב - Ancestry.com וב - MyHeritage.com.

בכל מקרה, אם תעלי כאן הפרטים אודות האנשים אותם את מחפשת - ייתכן ונוכל לסייע.

ארנון

ybo4

New member
תודה ארנון

זה משמח מאוד.
החיפוש שלי במקרה זה הוא קצת של מחט בערימת שחת: מהגר יהודי לאמריקה בין שתי מלחמות עולם מפולין. יש לי שם ושם משפחה, אבל לא שנת הגירה.
לאחר דיון צפוף עם המומחה הגינאולוגי למשפחה המיוחדת הזו - החלטנו לסנג'ר קרוב משפחה צעיר למשימה הזו.
אבל מודה שלא אצליח להתאפק ובוודאי אבדוק בעצמי.
תודה רבה

למעלה