רשימה מקושרת

the new L

New member
רשימה מקושרת

אשמח לקבל תגובות על המימוש הקטן שעשיתי עכשיו בסי ++

the new L

New member
מישהו../images/Emo35.gif

מאוד חשוב לי לקבל פידבק (חיובי או שלילי) על הקוד שכתבתי

ke

New member
הצעה

נראה לי שעדיף להשתמש כאן שתי מחלקות. המחלקה הראשונה תהיה list והמחלקה השניה תהיה node שהוא איבר ברשימה. למה זה עדיף לדעתי, כי ככה אתה יכול להוסיף עוד פונקציונליות לרשימה, למשל כמו שהציעו למעלה, להוסיף מצביע לראשון ולאחרון (ע"מ לעשות את ההכנסה יעילה). את האינפורמציה הזו אין טעם וזה גם לא נכון לשפכל.

galh

New member
אתה בטוח? ../images/Emo13.gif

אז ככה... 1. למה צריך שהאיבר הראשון יהיה Dummy? 2. האתחול של next ב- c´tor אמור להיות באתחול ולא ע"י השמה. 3. בכל insert אתה רץ על כל הרשימה כדי להגיע לאיבר האחרון, למה לא לשמור מצביע לאיבר האחרון? 4. delete k; ב- delete כדאי מאוד לאתחל את k ל- NULL. 5. מה עם לנקות את הרשימה והזכרון ב- d´tor?! יש עוד כמה, אבל אני לא ממש בטוח כרגע, אז אני אשתוק.

galh

New member
אתה בטוח? ../images/Emo13.gif

אז ככה... 1. למה צריך שהאיבר הראשון יהיה Dummy? 2. האתחול של next ב- c´tor אמור להיות באתחול ולא ע"י השמה. 3. בכל insert אתה רץ על כל הרשימה כדי להגיע לאיבר האחרון, למה לא לשמור מצביע לאיבר האחרון? 4. delete k; ב- delete כדאי מאוד לאתחל את k ל- NULL. 5. מה עם לנקות את הרשימה והזכרון ב- d´tor?! יש עוד כמה, אבל אני לא ממש בטוח כרגע, אז אני אשתוק.

חובבן

New member
אני לא יודע לאיזו מטרה ה list

אבל, קל מאד לשנות את הקוד כך שיתמוך בכל data שהוא, ולא רק int, ע"י שימוש ב template.

ihovav

New member
אני חושב - בנוסף למה שכתבו

שעדיף לפונקציות ה PUBLIC שלך לקבל ולהחזיר REFERENCES - ולא פוינטרים - זה יותר נקי ויותר בטוח חוצמזה - כמו שכתבו לפני - אני חושב שעדיף ליצור LIST MANAGER ו NODE בנפרד - זה הרבה יותר נקי - מאחר ורק באיבר הראשון הפונקציות רלוונטיות - וזה קצת פגיעה בתכנות OBJECT ORIENTED

למעלה