רשימה לקורסים

רשימה לקורסים

שלום, נרשמתי לחוג פסיכולוגיה ואנגלית (דו חוגי), והשנה אני מתחילה לימודים. אני מבולבלת קצת בנוגע רשימה לקורסים ?? לפי מה שקראתי אני צריכה לרשום דרך האינטרנט.. לפני 30.10... איך אפשר לעשות את זה ?? אני אפילו לא יכולה להיכנס לפורטל "מידע ושירותים לסטודנטים", כי דרוש סיסמה ?? מתי אפשר להיכנס ולהשיג סיסמה ??... איך אני יודעת מה הקורסים מרשימת הקורסים הנמצאים באתר החוג אני צריכה לבחור ?? גם תהיתי אם יש קורסים מסוימים מתחילים באותה שעה ( קורס פסיכולוגיה + קורס אנגלית) מה אני אעשה ?? תודה רבה מראש

קודם כל לקחת נשימה עמוקה

לכל חוג וכל שנה יש תאריך רישום (ואומרים רישום לא רשימה) שרשום בפורטל. הסיסמא הראשונית בשביל להיכנס היא תעודת הזהות שלך ואז תידרשי להחליף אותה במה שתרצי. אם יהיו לך בעיות עם זה אמור להיות שם (או איפשהו באתר של האונ') דרכים ליצירת קשר עם תמיכה טכנית והם יעזרו לך. באתר החוג אמורה להיות רשימה של קורסי חובה לכל שנה או מערכת מומלצת ואם את מסתבכת עם זה או לא בטוחה מה כדי תפני למזכירות החוג. לגבי קורסים חופפים, או שלוקחים את שניהם והולכים להרצאות רק של אחד או לסירוגין ומשלימים חומר מחברים או שדוחים אחד מהם בשנה (יכול ליצור בעיה עם קורסים מתקדמים ויכול שוב להתנגש). גם על זה כדאי להתיעץ עם המזכירות. בחלק מהחוגים יש ימים מרוכזים בהם המזכירות עוזרות לבנות מערכת, ממליצה לך לברר לגבי זה. בכל מקרה, בהצלחה

למעלה