רשימה לניתוח

חלי80

New member
רשימה לניתוח

שלום בנות, עוד שבועיים בע"ה יש לי ניתוח וזכור לי שהייתה רשימה שמישהי הכינה דברים שצריכים להביא לניתוח. איפה אני יכולה לראות אותה? דוזלי - אמרת שיש איזה קרם מיוחד לעשים אל הפתחים כדי שלא ישארו סימנים. מה השם שלו? והאם זה עם מירשם? ובנוסף עם יש עוד בנות שרוצות לתת עצות לפני הניתוח כדי שאני יבוא מוכנה. שיהיה לכם שבוע טוב ויום נפלא.

זואילי

New member
חלי יקירה

המשחה נקראת רסקיו. ללא מרשם. עולה איזה 50 ש"ח. לא מבטיחה לך שלא ישארו סימנים. אבל היא בהחלט עוזרת להחלמת הצלקות. בכל זאת, חתך זה חתך.
קני בבית מרקחת גם את השקיות לכיסוי האסלה. זה מאוד נוח ועדיף על "לצפות" את האסלה עם נייר טואלט.
קני גם ספריי לגרון שנקרא פרוטק ספריי. זה אם יכאב הגרון אחרי הניתוח. טוב שגם יהיה בבית באופן כללי כי עם החורף המהמם, איך שמתחילים להרגיש כאב גרון - משפריצים וזה עובר.
הכיני לך שקית שירותים - עם נייר טואלט רך, מגבונים לחים, תחתונים, תחבושת, קרם לטוסיק והכיסויים לאסלה - שיהיה לך בשליף ולא תצטרכי למלא את הכיסים או הידיים.
תדרשי בפגישה עם המרדים לקבל ואליום באישפוז ובבוקר הניתוח.

galim29

New member
יש גם את דם המכבים

הבנתי מ GUY רופאת הבית שהיא מאוד עוזרת לרפא צלקות. אני זוכרת שהמליצו לי על משחת עיניים שעוזרת מאוד.

חלי80

New member
היי זואלי

תודה על הכל אחלה טיפים, אבל למה צריך קרם לטוסיק?

זואילי

New member
כי אם את צריכה "לנקות" את המעיים

ואת משלשלת יום לפני, אז הטוסיק כואב. אפשר להשתמש ברסקיו גם לזה.

חלי80

New member
וואי איזה חמודה

תודה רבה אבל הניתוח ביום ראשון עוד שבוע ב6.1.08 אבל נחמד ששמת לב סופ"ש מקסים!! חלי

למעלה