רשיון RT

ace165

New member
רשיון RT

שלום רב,
לפני כשנה (קצת פחות) ביצעתי מבחן RT של משרד התקשורת.
עד היום לא קיבלתי את הרשיון... לא מצליח לתפוס אותם לא מחזירים מייל כלום !
האם משהו נתקל בבעיות גם כן ? האם יש דרך אחרת להשיג אותם או לדבר עם עם משהו ?

תודה לעונים

ace165

New member
מי זה שאול כץ...

יש באתר משרד התקשורת מספרי טלפון אבל אף אחד לא עונה.
אין לי אנשי קשר

mike300L

New member
אל תתיאש, העיקר יש אתר, מספרי טלפון באתר, זה מה שבאמת

חשוב, השירות? למה זה טוב....קיבלתי דו״ח חניה ליד מלונות ים המלח,מועצה אזורית תמר, ניסיתי לשלם באינטרנט, אחרי הכנסת כל כך הרבה פרטים, כמעט של השכנים שלי גם, כשהגיע הרגע להקיש על החיוב, אין תגובה של האתר...נסיונות נוספים אותה תוצאה...במשך שבועיים ניסיתי בטלפון, כמעט בכל שעה ביממה, אין תשובה, רק המתנות....פעם התקשרתי 40 דקות לפני סגירה, אחרי המתנה של 40 דקות מודיעים לך שהסניף סגור, כאילו לאאאא יכול להיות...טוב אז בינתיים לא שילמתי, בקרוב נשמע מחברת ההשכרה שלמה 6th, ונחטוף על כרטיס האשראי חיוב של פי כמה מגובה הדו״ח...

גם בארה"ב זה קורה שאין אפשרות לטפל בקנס חניה

ויד ימין לא ממש מכירה את יד שמאל.
הלכתי למוזיאון השואה. מצאתי חניה מאושרת, רק שלא שמתי לב שעלי לפנות את העמדה עד שעה 15:00 וכמובן, ב-15:15 כבר מצאתי דוח.
החלטתי לשלם. מספר הטלפון שהיה כתוב על הדוח, היה מענה אוטומטי מקישים בו את המספר של הדוח אבל מייד קיבלתי הודעה לפנות בעוד כמה ימים.
בעוד כמה ימים, כבר הגעתי חזרה ארצה ואז פניתי כמה פעמים למוקד ואני לא זוכר מה הייתה התשובה, בכל אופן, לא הצלחתי לשלם.
משום מה, גם לחברת ההשכרה לא הגיע חיוב ולא שילמתי.
בארץ וכך זה גם בחו"ל, אם שכרת רכב וקיבלת דוח, אם היית מצהיר עליו בפני חברת ההשכרה, זה היה מסתיים עבורך באותו הרגע.

mike300L

New member
דו״חות חניה משלמים פה באינטרנט יותר מעשור, אין צורך להתקשר

מה גם שבשיקגו יש אפליקציה שאיתה אתה משלם חניה לכל מדחן עם הטלפון, 10 דקות לפני פקיעת החניה אתה מקבל התראה להאריך עוד זמן, וכל זה בלי לגשת למדחן אפילו פעם אחת.
אני תמיד מחייך כשאתה מחפש להשוות שירות גרוע בישראל לארה״ב, איך אומרים פה Nice Try

עכשיו הזכרת לי, שגם באינטרנט וגם בפון, הדוח לא היה מוכר

ולכן לא הצלחתי לשלמו. ייתכן, שהיייתה שם פרוצדורה של "שימוע" ואולי הדוח בוטל, אין לי מושג והעיקר, אני לא זוכר מה היה לפני שלוש שנים. רק בוא לא נשמיץ, כאן מתקדמים בהרבה תחומים לא פחות מאשר בארה"ב......
לגבי חניה אוטומטית, בחייאת, בארץ יש לפחות שלוש חברות שנותנות לך אפליקציה לחניה אוטומטית בלי לגשת למדחן שמתחיל להעלם מרוב הרחובות.
אני לא אתפלא שהאפליקציות שאתה משתמש בארה"ב, מקורן בישראל כמו הרבה ענייני היי טק (בלי להתחיל לפרט).

פנה ליהודית בפקס : 03-5107570 אולי יתמזל מזלך.

או שבלית ברירה יהיה עליך לסור למגדל שלום מאיר בת"א, אגף מזרחי אם אינני טועה, ולטפל בנושא בעצמך.
בהצלחה.

אבי

שני דברים לא ברורים לי...

האחד , איך אתה מעיז לטוס ללא רשיון בכיסך! סיכון בטיחותי ממדרגה ראשונה. איך תזהה תחנת NDB או VOR? (אני מניח שאתה שולט במורס מהירות 6 מילים לדקה)
והשני, איך זה שהרדיו שלך פועל ללא הרשיון? מענין.
ענין רשיון ה- RT הוא היסטורי ובישראל היא דרישה שמקורה בשלטון המנדטורי שאף אחד במשרד התקשורת לא מעז לבטל. ברוב המדינות דרישות הרשיון או יותר נכון "נוהל קשר" הפך לחלק מהבחינה התאורטית. כל ענין ה-RT הוא לא יותר מבטוי לשמרנות. השרות לציבור, זאת כפי הנראה בעיה שורשית ללא פתרון.

למעלה