רשיון A לעצלנים

trbaron

New member
רשיון A לעצלנים

טוב . הקול הפנימי שלי אמר לי ,אם אתה לא סוגר את הסיפור הזה של הרשיון - "לי כבר אין ציפיות ממך " לאחרונה קראתי פה שאם יש לך רשיוןA1 כדי שתזיז את התחת אחרת גם תצטרך לקרוא ספרים ואני מה אני . שהתחלתי בב"ס טילון ( אם זה השם ) בפ"ת ,הייתי נוסע עם עוד 4 ילדים בני 16 ל "הוציא רשיון " אז, עוד שהג'ילרות שלטו לצלילי להקת פורינר למדתי על מלגוטי עם פדלים , עוד שהמנוע היה עזר. לכך לי עוד 10 שנים עד שעברתי ל 500 , זה טוב אבל.......לא אופנוע . אופנוע מנהלים זה נחמד ,אתה חותך את העיר מצד לצד מגיעה פתאום בזמן וגם שעות הבנק לא כ"כ קשות בשבילך אבל. הפוסטר ההוא שהיה לי מעל למיטה לפני גיל 13 גירד לי ביד כל הזמן ובכל זאת העצלנות ,הבורגמן ,הכסף ,וכל שאר לא הצלחתי לקום וללכת לעשות, רק 2 דקות של מבחן שליטה, רבק!! אז השבוע נסעתי לחולון הגעתי למגרש ההוא ושאלתי את אצמי אך אנחנו רוצים נהגי מרוצים אם ככה לומדים .לא חשוב... המורה בה ,סוגרים מחיר ( 400 ש' +120ש' דואר ) והאות A שלך לנצח . הגעתי ב7:00 לקחתי את הכחול ההוא עם הקרניים של המורה מאחורה עשיתי סללום , יצאתי לפיטולים ,קצת בלימת חירום ( שאני לא רוצה להרחיב ) וזהוא 8:25 היה לי רשיון. למה , למה לכך לי כל כך הרבה זמן להוציא את איתור הגבורה הזה שנקרא A. חברים למי שלא אוהב ספרים וללמוד תמרורים שיקפוץ לקטנה ויסגור את זה ,אחרת ..... לא יהיה לך את הארלי הבן ,,ונה שהיה תלוי לך מעל למיטה בגיל 13.. למה ? למה לעמוד על מעבר חציה

Full Throttle

New member
זה נכון לגבי מי שהוציא רשיון A1 לפני 2007...

מי שהוציא אחרי או במהלך 2007, עדין צריך לעשות תיאוריה...

Commie1

New member
אתמול דיברתי עם מורה לנהיגה

והוא טוען שצריך לעשות תיאוריה ממילא כך משרד הרישוי בטלפון (*5678) ואני עשיתי רישיון ב2004 ל"עד 500" יש לי A1 ורוצה לשדרג

Full Throttle

New member
בגדול, כן...

אבל כנראה שבגלל כל הבלאגן של התיאוריה שעברה לזכיינים, במיוחד במחוז המרכז, יש משרדי רישוי (במרכז) שעדין נותנים פטור למעבר בין A1 ל-A... אני מציע לך לבדוק בחולון...

Commie1

New member
היכן עשית?

אני מהמרכז ומעוניין באיתור הגבורה גם כן לא אוהב מגבלות...

assaf87

New member
אני מת לעשות :(

אבל אני עם רגל שבורה לפחות עוד חודש :(

למעלה