רשיון נהיגה.

דופניך

New member
רשיון נהיגה.

בגלל שאני מתחילה לעשות רשיון ועושים לבית ילדים שלי מזה בעיות ויש לנו מורים מיוחדים ומלא שיחות על הנהיגה אז רציתי לדעת אם רק אותנו משגעים ככה........... מתי מתחילים אצליכם לעשות רשיון? עושים לכם כל מיני שיחות על נהיגה וכאלה? אחרי שיש רשיון מקבלים את כל הרכבים? בכלל יש לכם סדרן רכב? (אצלינו אין, יש לנו מחשבים בסידור רכבים שיש להם תוכנה שמסדרת את הרכבים קוראים לה סדרנט........)

MsUnderstood

New member
אוווווו

(שוב אני לא כאן,זו פיקציה,אני בטיול בצפון) אצלנו מתחילים בנובמבר של כיתה י"ב עושים שיחות ומשגעים אותנו... שיש רשיון לצערי לא מקבלים את כל הרכבים שאפשר... בגלל שהשיטה עם המחשב רק התחילה עוד יש סדרן עם המחשב....

אצלנו

עושים שיחות לפני שמתחילים עושים שיחות ארחי שעוברים טסט מקבלים רק רכבים מסוים(לא לכולם יש ביטוח למתחת 21 ואפילו מתחת 24!!)

shahf

New member
חחחחחח

מתחילים ביחד עושים שיחה אחת על כל הנושא של התשלום וזה וזהו לא יודע לי על רכבים מסוימים שהם לא לנהגים חדשים (אימפרזות לא נקבל
) וכן יש סדרן רכב מפחדים פה מהתוכנה הזאת

shahf

New member
הקיבוץ משלם

60 שיעורים טסט פנימי אחד ו3 טסטים רגילים לא זוכר מה לגבי תיאוריה אם דנה הייתה גרה בדגניה היא הייתה צריכה לשלם על כל הטסטים שלה...

מה????

60 שיעורים??? 3 טסטים??? אתם מעט בכיתה או מה?? אצלנו זה 43 שיעורים טסט פנימי אחד טסט אחד וכמובן תאוריה אחת..

moranka

New member
הצוציקים שלנו מתחילים בי"ב

יש שחה לפני שמאשרת את זה שהם יכולים להתחיל. ומי שעובר יש לו שיחה עם האחראי על הרכבים בקיבוץ וגם לנו יש סדרנט... בשביל לקבל רשיון צריך הרבה אחריות אז תהיי בטוחה שלא רק אותך משגעים (זה לפחות ככה בקיבוצים לא מופרטים).

איזה קיבוצים קמצנים!! אצלנו זה

אצלנו זה כמה טסטים וכמה תאוריות וכמה שיעורים עד שעוברים טסט.. יש פה אנשים שעברו בטסט ה-7 והקיבוץ שילם הכול.. אבל אנחנ והכיתה האחורנה שזה ככה מכיתה מתחתנו נותנים לכולם עד 4000 שקל.. אה כן ואצלנו לומדים מתחילת כיתה יב

למעלה