רשיון נהיגה

זכריה5225

New member
רשיון נהיגה

לבמשך השרות הצבאי הבת קיבלה התקף אילפטי ראשון בחיים. קיבלה הודעה ממשרד התחבורה להחזיר את רשיון הנהיגה. כעבור שנה ללא התקפים הרשיון הוחזר לה. חלפה שנה והיא נדרשת לעבור את התהליך שוב"רופאה מטפל + בית משפט" האם בתקופה זו אסור לה לנהוג עד לקבלת תשובה ממשרד התחבורה? כי רשיון הנהיגה עדין תקף ולא בוטל. כל שנה יהיה עליה לעבור את התהליך והאם היא מכוסה מבחינת הביטוח?

דן116

New member
רשיון נהיגה

בשלב ראשון והכי חשוב- לפנות קודם כל לתביעת משרד הבטחון, כי אני חיכיתי 30 שנה ויש התיישנות! דבר שני היא תצטרך לעבור הכל. אם היא תקבל רשיון אז בודאי שיש ביטוח. יש ועדה במשרד התחבורה ועליה להגיש מסמכים מנוירולוג. כרגע, שלא תנהג כי באמת הביטוח יתנער בגלל שבינתים אסור לה לנהוג.

זכריה5225

New member
רשיון נהיגה מדי שנה

המצב היה הוצאת רשיון נהיגה , קבלת התקפף ראשון ודרישה ממשרד התחבורה להחזיר את רשיון הנהיגה.חלפה שנה קבלה אשור מהרופא כי אין מניעה לנהיגה. הוחזר הרשיון. כעבור שנה נוספת נדרשים לעבור שוב לעבור את אותו התהליך, למרות שהרשיון לא נשלל. למה נדרשת לעבור את התהליך שוב? האם משרד התחבורה דורש מאנשים אפילפטים בעלי רשיון נהיגה לקבל אשור מהרופא מדי שנה? ומה קורה בין קבלת ההודעה אשר באה בהפתעה עד לקבלת אשור ממשרד התחבורה האם מותר לנהוג?

עדידי127

New member
בשביל לקבל תשובות מדוייקות...

מציעה להתייעץ בנושא עם עו"ד. אתם יכולים לקרוא את תקנו משרד התחבורה בנושא, אם כי לעיתים לא פשוט להבין את הנוסח. על מנת להיות מכוסים כדאי להתייעץ עם עו"ד בנושא זה. בדומה למחלות/מצבים אחרים, בהם נדרש אישור הוועדה הרפואית להוצאת רישיון, יש מצב שיש צורך לחדש את האישור מדי תקופה.

לי שלחו עכשיו טפסים למלא מחדש

אני מניחה שהם עושים את זה כל שנתיים-שלוש...

למעלה