רשיון נהיגה

אז למה הרופא מתעקש??

אני פוחד להקרא לועדה אולי יהיה שם עוד רופא בראש של רופא המשפחה שיחשוב שליתר בטחון ייתן לי הגבלות וזו תהיה קביעה שתאלץ אותי כל החיים לנהוג רק ברכב אוטומטי . אם כי לדעתי מי שסובל אפילו בברכו אז גם אוטומטי לא יעזור והוא צריך אוטו נכים ממש , עם ברקס וגז ידניים אני הופך והופך במחשבותי , ורוצה ממש למלא טופס חדש או לתת לרופא על הראש ,אפשר לקבל ייעוץ אמיתי משפטי???? המון המון תודה.

shaio

New member
אתה זקוק לייעוץ רפואי ולא משפטי

ולכן שאל בעצתו של רופא.

נתונים רפואיים ../images/Emo104.gif

הרופא מתעקש מכיוון שאינו רוצה למצוא עצמו בעתיד במצב שייתבע על העלמת מידע. מצד שני, הרופא ציין שלאחר ניתוח הבעייה נפתרה, ולכן אני לא רואה סיבה להטלת הגבלה כלשהי בנהיגה.

רשיון נהיגה

אני בן 17 ,ומעוניין להוציא רשיון נהיגה , העניין הוא שכשהייתי צעיר יותר קרעתי רצועה במשחק כדור רגל , לאחר ניתוח סודר הדבר . רופא המשפחה מתעקש לציין את הנקודה למרות שאין לי כל הגבלה בתנועות . שאלותי : האם אין כאן מקרה שכשואלים את הרבי שאלה אם משהו כשר אז הוא תמיד מוצא שזה טרף? החשש שלי שאם יקראו את ההערה שלו יכלים לזמן ועדה והם יכלים להציב לי מכשולים למשל נהיגה רק ברכב אוטומטי וכל זה בשביל מה??? אני הולך וקופץ ונוהג אופנים וכל פעולה אחרת האם אני סתם מפוחד ומגזים? בשאלון לא נדרש לציין ניתוח שעברתי האין כאן הגזמה מצד הרופא??? מאד מאד מחכה לתשובה

למעלה