רשיון נהיגה

evilbanana

New member
רשיון נהיגה ../images/Emo73.gif

תגידו.. יש סיכוי שיתנו לעתודאים לעשות שיעורי נהיגה על חשבון הצבא אפילו אם זה לא הכי קשור למה שנעשה, נגיד רפואנים? מתנצלת מראש אם כבר שאלתי את זה. הזכרון בגילי המופלג, אתם יודעים..

mickeym

New member
LOL, כנראה שאת לא מכירה את צה"ל...

זאת הפעם הראשונה שאני שומע כזאת שאלה, ואולי אני לא יודע, אבל ממש לא נראה לי שצה"ל הולך לממן לך את שיעורי הנהיגה, אלא אם את הולכת ללמוד נהיגה בעתודה..

שמש27

New member
לא, אין סיכוי.

רק נהגים לעתיד מקבלים רישיון נהיגה ע"ח צה"ל - ואגב - יש חוסר חמור בנהגים בצבא, עקב המוניטין הרע שהמקצוע הזה צבר. אז עכשיו משפרים להם את התנאים... (מזכיר משהו... ?
) אממה - קורס נהיגה מונעת או ריענון - תעשי במסגרת צבאית, נוחה יותר. עד כאן.

evilbanana

New member
ידעתי.. ידעתי שזו שאלה דבילית!

אבל א-ב-א שלי הכריח אותי לשאול!!!! תודה באמת!!!! סססס....

mickeym

New member
תסמונת ההורה הידועה....

כמו שידידי בודס אמר, תתעודדי, זה לא נורא...
איפה היינו אם לא היו לנו הורים לשאול שאלות. זה אגב, מחזיר אותי אחורה לכנס עתודה רפואית שהייתי בו, כשכל האימהות שאלו את השאלות בסגנון "הבן שלי רוצה, הבת שלי רוצה" אבל איכשהו, לא נראה לי שהם שאלו אותם...

dudisegal

New member
חחחחחחחחחח

סליחה על הצחוק ולמרות שאת קולגה לעתיד ובכל זאת חחחחחחחחחחחחחחחחח

ramil

New member
דווקא יש סיכוי, אבל קלוש מאוד

(בערך כמו הסיכוי שפרס יזכה בבחירות הקרובות) מפקד יחידה יכול לממן מקופת היחידה שיעורי נהיגה לקצין עם יתרת שירות ארוכה, אם הנהיגה יכולה לסייע לו במילוי תפקידו (וביננו - מי לא נדרש מדי פעם לנסוע במסגרת מילוי תפקידו?...). העובדה שאחד השיקולים הוא יתרת השירות משחק, כמובן, לזכותנו - אבל כמו שאמרתי, קלוש ביותר...יותר קלוש מהקצאה לקורס צניחה צ´ופר.

עומר ד

New member
ביי דה וויי

הקצאה לקורס צניחה לרופא בחטיבה שאינה חטיבת הצנחנים אפשרית? כי בחטיבת צניחנים שמעתי על אחד רופא שאשרו לו.

למעלה