רשיון משטרתי

רשיון משטרתי

האם אפשר להוציא רשיון נהיגה משטרתי בתשלום במהלך ההתנדבות והאם זה חל על הרשיון האזרחי ומאיזה גיל תודה מראש לכולם

יוני43211

New member
חחחחחח

בס"ד אל תפתח פה עכשיו כי אחרת כל מתנדב יחוייב לשלם עבור רשיון משטרתי!! עוד כסף לקופת המשטרה... רשיון משטרתי למתנדב מוצא חינם וכפוף לר.נ אזרחי בר תוקף.. קבלת הרשיון מותנת לגילאי 21 ומעלה וטסט משטרתי על הניידת ... יוני צוות הרי השוף

תודה אבל...

אם אין לי רשיון אזרחי ואני רוצה ללמוד את זה במשטרה עם תשלום כדי שאני לא יצטרך לעשות רשיון רגיל אני מוכן לשלם

תודה אבל...

אם אין לי רשיון אזרחי ואני רוצה ללמוד את זה במשטרה עם תשלום כדי שאני לא יצטרך לעשות רשיון רגיל אני מוכן לשלם

S k o d a

New member
לא אפשרי

גם לשוטרים לא נראה לי שזה אפשרי אז בטח שלא למתנדב

שירןן21

New member
אין כזה דבר

גם שוטרים במשטרה שאין להם רישיון נהיגה אזרחי ובאותו מרחב תהיה מצוקת נהגים הכי גדולה שיש לא יוציאו לשוטר רישיון דרך המשטרה.. הרשינות היחידם שמוצאים דרך המשטרה וזה גם מתקבל כפרס צו'פר זה רישיון על אופנוע וגם את זה לדעתי הורידו לפני כמה שנים

שלום30

New member
לקראת גיוס תבקש בלשכת גיוס

יש מסלול ואם יאשרו לך תוציא רשיון על חשבון הצבא

noar1199

New member
ציון העובדה כי יש לי רישיון משטרתי

בתחתית הרשיון האזרחי הוא אפשרי? (כמו שיש לנהגי אמבולנס)? למי פונים בנושא

מתנדב

New member
לא כותבים ברשיון האזרחי

שיש לך רשיון משטרתי, ודע לך שאם שוללים לך את הרשיון האזרחי אז גם על אמבולנס אסור לך לנהוג, כל מה שמופיע באזרחי אתה נשלל מנהיגה...

קרבינוש

New member
מקבלים רשיון משטרתי בנפרד ??

משהו דומה לרישון האזרחי ? מישהו ראה איך זה נראה ??

Super Go

New member
כמו תעודת מתנדב בצבע אדום...

רישיון משטרתי זה כמו התעודת מתנדב - קרטון בצבע אדום שרשום שם שם, ת.ז., בסיס ועל מה מותר לנהוג (הילוכים/אוטומטי), וזה מנויילן, כמו בתעודת מתנדב. זה בנפרד מהתעודה.

england king

New member
פסילה

במידה ופוסלים את הרישיון האזרחי כמובן שגם המשטרתי נפסל אוטומטית. לתשומת לב הנהגים.

למעלה