רשיון משטרתי

רשיון משטרתי

אני בן 20 ואני עומד לקבל רשיון אם אני יתחיל להתנדב עכשיו האם יש מצב לקמבן רשיון לנידת(המפקדת סומכת עלי)

משהו מאוד מוזר בשאלה שלך

" אני בן 20 ואני עומד לקבל רשיון אם אני יתחיל להתנדב עכשיו האם יש מצב לקמבן רשיון לנידת (המפקדת סומכת עלי)" אם אתה תתחיל להתנדב, אז איך אתה יודע שהמפקדת סומכת עלייך ? מוזר<<<!>>>

יוני43211

New member
ועוד ...

בס"ד אתה עומד לקבל רשיון!!! רשיון מה ?? וממתי מקבלים רשיונות בישראל בלי לעשות טסט ותאוריה ?? וגם משטרתי עושים טסט חוץ מהטסט הרגיל !! מוזר !! יוני צווות הרי השוף

benpual

New member
מצאת לשאול את השאלה הזאת

בפורם הלא מתאים נשמה.........

איזה טיפשים אתם ../images/Emo3.gif

הוא התכוון שהוא מוציא רשיון רגיל יעני ואם יתנו לו להוציא משטרתי.. נראה לי שלא יתנו לך בשנתיים הראשונות..

אני יסביר את עצמי

א.התכונתי שאני לפני טסט ואני יעבור כנראה כי אני נוהג טוב.ב.אני לא מתנדב אבל אני מכיר את המפעיל בסיס והיתי בא לעזור לפעמים לכן היא מכירה אותי

UTM

New member
RTFFAQ

מתוך מאמר "מידע שימושי, שאלות ותשובות: אוסף שאלות ותשובות שימושיות בנושא המשמר אזרחי": - - - - - @@@@@- - - - - מאיזה גיל אפשר להוציא רישיון על ניידת ? רשיון לניידת-גיל 21 לפחות ולא נהג חדש.כל זאת מטעמי הגבלות הביטוח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=458&msgid=21470953

benpual

New member
אך גם מי שבשח"ם או ביח"מ

יכול לעשות בגיל מוקדם יותר שאין לו נהג חדש.................

אלעד 602

New member
איך לי יש רשיון ?!

לי יש רשיון משטרתי מגיל 19 וחצי אחרי קורס יח"מ....

UTM

New member
תרגום

RTFFAQ means "read the fine [list of] frequently asked questions [and answers]

משאז

New member
רשיון משטרתי...

גם מי שבשח"מ צריך להיות בעל רישיון אזרחי מעל שנה לפחות בשביל לגשת לטסט משטרתי.

mor romano

New member
למה אתה מדבר שטויות?

אני בשח"מ וכשבקושי היה לי חצי שנה לרישיון הוציאו אותי לטסט , ויש לי אחת ביחידה שאיך שהיא התגייסה הוציאה לה רשיון והיה לה סה"כ 4 חודשים רשיון

כמה שאני מכיר..

התנאים היחידים לקבלת רשיון משטרתי הם: ===================================== 1. רשיון אזרחי דרגה 02 לפחות מעל לשנתיים (כבר לא נהג/ת חדש/ה). 2. עבר תעבורתי נקי (אין עבירות חמורות - נק'). 3. גיל מעל 21 (בגלל סיבות של הביטוח). 4. מעבר תיאוריה וטסט משטרתיים. חג שמח !

למעלה