רשיון לטוסטוס

רשיון לטוסטוס

לוחץ אותי לתת לו אישור מבטיח לא לסוע רחוק..רק בין שני ישובים בשרון בקשתי זמן לחשוב על זה מה הייתם עושים? הילד עוד מעט בן 16 ויש לו חברה שגרה בישוב ליד

ומה אבא אמר?

אמא הוא רוצה להתייעץ איתך..זה מה אמר לי הבן. אההההההההה ידעתי. שמגיע להחליט משו..ישאיר לי את ההחלטה כדי שהמצפון שלו יהיה שקט. אההההההההההה שוב מגיעים להחלטות והכדור אצלי כאילו לא התגרשתי.

אא ניר

New member
תגידי ? את בסדר ?

היית מעדיפה שהאבא יאפשר לו להוציא רשיון בלעדייך ? היית מעדיפה שהאבא יאמר "שאמא תחליט ?" אשכרה, יצא גבר האבא, ואם יש ספר הורות, והורות לגרושים, אזי הוא, האבא, פעל לפי הספר. אבל את, מתחיל להראות כאילו את לא מסוגלת לחוות משהו בלי להתלונן. תזכי בלוטו {סליחה לוטור'י} ותתלונני שהם צלצלו להודיע לך, בזמן שהיית ב JCC... מילא...עוד יהיו ימים כאלה..

לא אהבתי את העוקצנות שבתגובה שלך

אבל עם המסר..... מסכימה בהחלט! במקרים כאלו בהחלט נדרשת החלטה משותפת של שני ההורים. נשמע שהאב פעל בדיוק כפי שצריך.

אא ניר

New member
ואני, ואני, להבדיל ממך,

לא אהבתי את העוקצנות שבתגובה שלך אבל עם המסר..... מסכים בהחלט! במקרים של הסכמה איתי, לא נדרשת הסכמה איתם.

אני מכירה את האקס

הוא יתקשר כדי שאני אחליט הוא לא מתייעץ..הוא מחכה לראות את התגובה שלי. ככה היה תמיד ככה יהיה תמיד כשזה נוגע למשהו כבד לו. אפ פעם לא ידע להחליט זה שאתה רוצה לומר לי שאני מתלוננת סידרתית...תפד'ל. שיחליט הוא לגבי הילד. אני כאן. אני לא נותנת רשיון למות.

בכל מקום

ובכל מצב יכולה לקרות תאונה, בלי קשר לטוסטוס, אוטו, או הולך רגל אם את סומכת עליו שהוא יהיה זהיר, תני לו

מאיפה לי לדעת שיהיה זהיר?

יש לי ילד שנוהג והנהיגה שלו..אחרת משלי.. והילד בארץ ולאו דווקא ממנו מפחדת , אלא מאחרים. יודעת שלימדתי אותם הייטב השאלה ...איך הנהגים האחרים. עדיין צריך לסוע על כביש ראשי..וזה לא מוצא חן בעיני. גם לא מוצא חן בעיני שמי שיחליט בסוף זו תהייה אני.

מאיפה לך?

מההכרות שלך אתו, זה משהו שיודעים (אני מניחה) לגבי האחרים, בדיוק לזה התכוונתי בכל מיני מצבים יכולה לקרות תאונה בגלל שמישהו אחר לא היה זהיר, וזה כבר לא תלוי בך

נהיגה ושתייה מפריעים לי

שלמרות שיוצא חוק שפאבים יסגרו ב 2 עדיין השתייה ונהיגה בארץ...והתאונות..והעונשים המצחיקים שנותנים לנהגים רוצחים..זה מה שמפריע לי!!!

גדי40

New member
מציע שכן תתני לו אבל תשגיחי עליו

גם אני הייתי במצבו והורי התנגדו ולא נתנו לי לעשות רשיון על אופנוע וזה הפריע לי וגרם לי גם להיות קגר כלפי הורי לתקופה לא קצרה עם הזמן בשנות ה20+ לחיי כשהייתי עצמאי בשטח עשיתי רשיון לקטנוע ורכשתי קטנוע ונסעתי בו במשך שנתיים קטנוע/אופנוע/טוסטוס זה כלי רכב יעיל ודומיננטי לתקופה מסויימת וגיל מסויים , אחרי כן כשיתחיל לנסוע על רכב לא יתקרב לזה אבל זה מנייד אותו ועוזר לו וכדאי ללכת לקראו זו דעתי אבל ההחלטה היא שלך בלבד מקוה שעזרתי

אילה11

New member
אם הוא נער אחראי

וזה רק את יודעת, אין סיבה שלא. תאונה, חלילה, יכולה לקרות בכל מקום ובכל מצב, ולאו דוקא באשמתו של נער בן 16...

תגידי תודה שהוא

בכלל שואל אותך,וגם אם זה לפרוטוקול בלבד תרשי לו,תצאי סבבה.עלאאאאק. רק שאלוהים ישמור עליו בדרך אמן

להגיד תודה ששואל אותי?

סליחה מאמינה שהילדים שלי יודעים לתקשר איתי כמו שצריך ושצריכים לשאול..אז שואלים ושצריך לומר משו..שלא יפחדו. היו שני מקרים שפחדו...ועשו מאחורי הגב וקבלו את השטיפה של החיים שלהם..

למעלה