רשיון להרוג

dimiav

New member
רשיון להרוג

בערוץ שתיים (קשת) שודרה התוכנית רשיון להרוג - תוכנית המציגה את רמת הפשיעה במדינת ישראל ואת האבסורדיות בהענשה הקלה של הפושעים מבין אחד המקרים הועלה סיפור של נער ששוחר באותו היום על ביצוע עברה קטנה ובאותו היום לאחר שהשתחרר אנס ורצח נערה. אילולה ההקלות בעונשים מקרה כזה לא היה קורה. לכן הועלה פיתרון המכונה: ''שני צהובים ואתה בפנים'' לפי שיטה זאת שהונהגה בקליפורניה שבארצות הברית והביאה ל 50 אחוז ירידה בפשיעה, עבריין אשר מבצע עברה ראשונה כל התירוצים של אמא שלו זונה או אביו שתיין וכולה יתקבלו אבל הוא יהיה תחת אזהרה שאחר כך זה לא יתקבל, ואילו בעברה הבאה הוא יקבל כ 4 חודשים ולא משנה מהי העברה, עברה שלישית 5 שנים מאסר ללא חשיבות למהי העברה. עם אתם מסכימים להצעה זאת שלהזכירכם כיום בארץ עבריין שגונב מכונית בפעם העשירית יוצא תוך יום אז אתם יכולים לחתום על העצומה באתר: http://www.keshet-tv.com תחת "התוכנית רשיון להרוג" אני מבקש להתייחס לזה ברצינות ועזבו שזאת עוד תוכנית של חיים הכט (שאני יודע שלרבים מכם יש סלידה ממנו)

dimiav

New member
סליחה לתוכנית קראו רשיון לגנוב

רשיון להרוג זה התוכניות של תאונות דרכים...

spake

New member
../images/Emo45.gif

יש לך טעות זו לא השיטה שהייתה באמריקה! באמריקה זה שלוש חבטות ואתה בחוץ למאסר עולם!.........שיטה מצויינת.........ואני חושב שצריך לעדן אותה קצת ולהכניס אותה לתוך החוק הישראלי......שלא נדבר על מיליון שנויים בחוקים של המדינה שלנו........למי שלא ראה: גנב טבע את זה שהוא בא לגנוב ממנו וזכה במשפט!

Dark faith

New member
ואיך אמרו?

רק במדינה שלנו זה אפשרי! לגנב אין זכויות! עוד מעט אנס יתבע את הנאנסת על עוגמת נפש...."המין לא היה משהו". זה נשמע הגיוני???! רק במדינה שלנו הנתבעים תובעים את התובעים!

MS6

New member
האמת שלא...

אנחנו ממש מעתיקים מאמריקה. באמריקה היו מלא תביעות טפשיות כאלה.. כמו למשל ילדים שתבעו את מקדונלדס על כך שהאוכל שלהם משמין, גנב שתבע את בעל הבית שאליו הוא פרץ בגלל שהוא שבר לו את הרגל או משהו כזה (אגב עשו פרודיה ממש מצחיקה על הסיפור הזה בנישואים פלוס)...

dimiav

New member
וגם

בדקתי והיה בארה"ב מקרה ששודד שגנב מאישה רנק ברכבת התחתית נורה בגב לאחר שברח מהשוטרים כתגובה הוא תבע אותם על זה והרוויח 150 אלף דולר, כך שהטענה של חיים הכט שבאמריקה דבר כזה לא היה קורא מהסיבה שלהם יש חבר מושבעים לא נכונה

Dark faith

New member
כי אולי,

ואני מדברת אולי לא ניתן לדעת אם הוא היה חמוש....אבל בתיאורטי- ייריה בגב זאת הוכחה שהירי לא היה מיועד להגנה עצמית- בגלל זה יש לו את כל הכות לתבוע את המשטרה.

למעלה