רשיון להוצאת נשק

itzikon5352106

New member
רשיון להוצאת נשק

השתחררתי אתמול בשעה טובה מהצבא אחרי 3 שנים כתומך לחימה והלכתי לקופת חולים עם דף רפואי מחברת אבטחה בה אני מעוניין לעבוד כדי לראות שאני כשיר להחזיק נשק ולקבל ממשרד הפנים רשיון הנשק..... עכשיו אמרו לי שאני צריך לשלם על זה שהרופא תמלא את הפרטים לשלם 92 ש''ח מישהו כאן השתחרר לאחרונה והוציא רישיון נשק? אשמח לדעת כמה הוא שילם,אם הוא שילם וכל מיני דעות ועצות...

814

New member
ברופא בקופת חולים לא לוקחים תשלום כנראה זה

פרטי אחר זה אתה הולך למטווח מגיש את זה למטווח משלם קובעים לך תור שילמתי אני 50 ש''ח אתה צריך להגיש להם צילום תעודת שחרור תעודת זהות ותמונת פספורט את כל זה יגידו לך שתגיע למטווח מתח שתוך מגיע אתה משלם במטווח אני שילמתי 509 ש''ח עושה אימון בנשק והדרכה מ8 עד 17 יום אחד סה''כ הכל ומקבל רישיון זמני מנייר לנשיאת נשק ארגוני לאחר מכן תקבל בדואר שתי כרטיסים מגנטים אחד כול זה הרישיון אישי ואחד חום זה הספח שאתה נותן לחברה שמעסיקה אותך זה בעצם נותן לה אישור להעסיק אותך עם נשק ברגע שאתה עוזב את חברת האבטחה אתה לוקח גם את הספח

itzikon5352106

New member
המטווחים שאני אמור לעשות זה במסגרת קורס

של החברה אני רק צריך למלא אצל הרופא שאלון רפואי ואני מביא את זה לקב''ט של חברת האבטחה והוא בודק שאני תקין מבחינה פלילית במשטרה אני הולך לקורס ושלום על ישראל.... רק לא הבנתי מה אני צריך לשלם ועל מה?

814

New member
אם אתה עושה דרך החברה אז כנראה לא משלמים

אני עשיתי פרטי יכול להיות שהחברה משלמת וזה יורד מהמשכורת או שלא

DoubleD

New member
../images/Emo20.gif אז ככה

אתה צריך ללכת לרופא המשפחה של קופת החולים אליה אתה משוייך (לא חייב להיות רופא משפחה שטיפל בך בעבר) אצלי הוא ביקש כסף ואמרתי לו שיקפוץ אז השארתי שם את הטופס אצל המזכירה שיחתום בסוף היום ובאתי לקחת יום למחרת. והפלא ופלא- הוא חתם. זה פשוט שיטת "מצליח"... שמעתי מהחבר'ה שלי שגם חצי שילמו. הרופא אמור להסתכל על העבר הרפואי שלך שכתוב לו בכרטיס המגנטי ולשאול אותך מספר שאלות לגבי הבריאות (כתוב שם).. כמו כל פעם שאתה מגיע לרופא משפחה אתה *לא* משלם, אתה גם לא אמור לשלם על החתימה המסכנה שלו. אם רופא ספציפי לא רוצה לחתום לך פשוט תלך למרפאה אחרת. יש לציין שזה היה לפני שנה וחצי בערך ויכול להיות שיש תקנות חדשות שהומצאו, בכל אופן- אני ממליצה להתעקש לא לשלם מכיוון שזה פשוט דבילי. בהצלחה :)

כן אתה משלם בקופ"ח

גם אני שילמתי 92 ש"ח על טופס הבדיקה אין מה לעשות תבדוק אולי החברה שלך תסכים להחזיר לך את הסכום למרות שלדעתי לא

OLYMPIAKOS8

New member
דיון מאוד מעניין

אני גם עכשיו באותו תהליך, אבל מזה הביזיון הזה לשלם לרופא משפחה ? יש לי כללית מושלם, ורק רופא מומחה (עור, אורתופדיה, אף אוזן גרון) עולה כסף. אני רוצה לראות שיגידו לי לשלם.. זה עבירה על החוק . (האם קיבלת קבלה על התשלום הזה?) ד"א עבודה כמאבטח בבית חולים, זה מועדפת ?

DoubleD

New member
כמו שכתבתי - זו שיטת "מצליח" של קופת החולים

לא צריך לשלם על חתימה של רופא משפחה כמו שלא צריך לשלם כשאתה מחתים אותו על יום מחלה בשביל העבודה וכמו כל דבר אחר שלשמו יש את רופא המשפחה ושירותיו כבר מכוסים בביטוח הלאומי ועל אחת כמה וכמה אם יש ביטוח משלים. אם רופא אחד לא מסכים, גש לרופא אחר. פשוט ביזיון לשלם. עבודה כמאבטח בבית חולים לא נחשב מועדפת, אנא עיין ב"שאלות נפוצות" לפירוט נוסף.

רופא המשפחה חייב לחתום על הטופס של קופ"ח

אבל אם אתה בא עם טופס מבחוץ קרי משרד הפנים, או משרד הבטחון אתה צריך לשלם להם כי זה שירות שלא כלול בשום מקום. חוקי בעליל ובאותה מידה מסריח אבל אין לנו מה לעשות עם זה ושום רופא בקופ"ח לא יחתום לך על טופס חיצוני שכזה

למעלה