רשות הטרור?

youvall

New member
רשות הטרור?

לאחרונה שלחה הרשות הפלסטינאית בהנגת ערפאת(יש"ו) והמריונטה שלו אבו-עלא שוטרים לבית חנון והצליחה להפסיק את ירי הקאסמים! כל הכבוד באמת! הנקודה היא, שזה מוכיח שלרשות הפלסטינאית יש יכולת מלאה לעצור את הטרור הפלסטינאי אך היא אינה עושה זאת. לא רק שהיא אינה עוצרת טרור, אלא שהיא מעודדת טרור פלסטינאי(היש צורך להזכיר את ספינות הנשק שהרשות קנתה?!?). האם לא הגיע הזמן להכיר בעובדות? הרשות הפלסטינאית, אש"ף, ערפאת והמריונטות שלו הנם טרוריסטים ותומכי טרור ועם טרוריסטים לא נושאים ונותנים! חסל סדר ההתרפסות בפני הטרוריסטים הפלסטינאים!

אז מה אתה מציע?

"בוא נכנס בהם!"..? זה יותר נשמע כמו פורום מולדת עם מי עושים משא ומתן אם לא עם עראפת והרשות..?

דווקה יש משהו בדברי יובל

אני אחד ה"יונים" בעבודה ויובל אחד ה"ניצים", ואם אנחנו כבר מסכימים אז כל נוער העבודה שמחים ורוקדים. צריך לחסל את ערפאת, הוא כבר מזמן לא פרטנר לשלום (למעשה, מתי הוא היה? הוא פשוט עבד אלינו). כרגע השלטון בפלסטין הוא בידי הטריסטים, ולא בידי רוצי השלום. אין הרבה, אבל יש מנהיגים פלסטינים שרוצים שלום. מי המנהיגים הפלסטינים שרוצים שלום? יאסר עבד רבו (אשר הסכים לוותר על זכות השיבה בתמוה למדינה פלסטינית, ביוזמת ז'נבה) ואבו מאזן (המנהיג הפלסטיני אשר רצה שלום, ולכן ערפאת איים על חייב והכרחי אותו להתפטר).

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל תתקשר אליי

youvall

New member
אנחנו שוב נכנסים לזה!

עבד רבו לא ויתור על רצון השיבה! הוא פשוט ניסח את זה יותר נכון וביילין הסכים לניסוח, למרות שיש בו קבלה והכרה של רצון השיבה! וכן, אני חושב שצריך לסחל את ערפאת ולבצע מעצרים נרחבים של מרבית חברי הרשות ובכירי אש"ף!

אוקיי, תיראה

בוא נעזוב שנייה את ז'נבה. אני תומך בחיסולי מנהיגי הטרור, הבעייה שלי היא ששרון פשוט מעיף פצצה וביחד עם מנהיג הטרור נהרגים לפים מפשע. אני חושב שצריך לשנות את הדרך שבה מחסלים, מה אתה אומר?

youvall

New member
לא מסכים...

תראה, אני חושב שברור לכולנו שמטרה היא לחסל את ראשי הטרור עם מינימום פגיעה בחפים מפשע. הבעיה שלי היא כאשר זה מה שוראים בלבד. רק את החפים מפשע הפלסטינאים! אצלי סולם העדיפות הוא כזה: 1) חיילי צה"ל 2) ביצוע המשימה 3) האוכלוסייה האזרחית אם אתה מציע לחסל את ראשי הטרור בדרך של כניסה לתוך איזור עוין ולסכן את חיילי צה"ל או לחסל את ראשי הטרור ע"י פצצה מאוויר ולהסתכם בפגיעה בחפים מפשע פלסטינאים-אני מעדיף את האפשרות השנייה! לפני שאנחנו מתחילים לדאוג לאוכלוסייה הפלסטינאית אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו! מה גם, שכל עוד האוכלוסייה הפלסטינאית תומכת באירגוני הטרור-שלא יבכו כשהם חוטפים על הראש בגלל האירגונים האלה.

אוקיי, תיראה

בוא נעזוב שנייה את ז'נבה. אני תומך בחיסולי מנהיגי הטרור, הבעייה שלי היא ששרון פשוט מעיף פצצה וביחד עם מנהיג הטרור נהרגים לפים מפשע. אני חושב שצריך לשנות את הדרך שבה מחסלים, מה אתה אומר?

menax

New member
זהו שלוקח לכם

80 שנה להבין את זה ואל תשכח שמי שהזהיר מתוצאות פשע אוסלו היו המחנה הלאומי אסור להחזיר את השמאל לעמדת כוח ובטח שלא לשלטון

youvall

New member
המממ,מעניין!

הימין יש לו יכולת ראייה לעתיד?!? תשמע, באוסלו נעשו טעויות! ההליכה לאוסלו לא הייתה טעות! היינו חייבים לעצמנו לנסות את התהליך! יכול להיות שהשמאל נאיבי, שאנחנו מאמינים שבנאדם יכול להשתנות-אחרת לא היינו מדברים עם שרון על כניסה לממשלה-בטח לא אחרי שכל חייו הוא פיתח את ההתנחלויות! אבל אנחנו מאמינים בכך שיכול להיות ששרון השתנה. האמנו גם שעפראת יוכל להשתנות! אני מאוד מקווה שהשמאל יחזור לשלטון בקרוב אבל לא בהנהגת השמאל הקיצוני(ביילין ושות') ולא יגרר אחריהם...אני מקווה שאנשים כמו ברק, פואד, מתן, דני יתום-הם אלה שיובילו את השמאל לשלטון ובשלטון! המחנה ה"לאומי"(סליחה, למה השמאל לא לאומי, לא אוהב את המדינה כמו הימין?!?) ידע את תוצאות "פשע" אוסלו...אבל מה אם תוצאות השטות של המאזחים וההתנחלויות המבודדות?!? חלילה מלהגיד שזה פשע-זה נעשה בצורה דמוקרטית וחוקית-אבל זה היה תהליך אינפנטילי לחלוטיין. ד"א, איך זה שהימין ידע את תוצאות אוסלו, ורה"מ מהימין המשיך את אוסלו?!? איך זה שנתניהו לא הורה לחסל את ערפאת?!?

לנו לוקח 80 שנה?

אז תסביר לי מדוע אריק שרון, ראש ממשלתנו, מבצע היום אחד אחד את כל סעיפי מצעה של מרצ משנת 1992?

Alexco

New member
סלח לי, אולי את המצע שלכם

לא זכור לי שריסוק שיטתי של עם שלם היה כלול במצע שלנו

menax

New member
אריק שרון הוא לא בדיוק מושא הערצתי

בכל מקרה גם אתם גם מרצ וגם שרון רוצים לברוח מעזה

למעלה