ררר....

genghis

New member
ררר....

שבוע טוב לכולם, אחרי שבועיים בגלות שומר על גבולנו הצף, חזרתי אליכם לשבוע שלם (רגילה!!), אז אמנם פספסתי את המפגש - לא נורא עכשיו אני כאן. יש למישהו מושג אישה הופעה יש היום באוכף? GenghiS אין כמו בבית. נקודה.

ה מ ש י ח

New member
היי איש, טוב לראות אותך!!!

אין לי שמץ בקשר לאוכף.. סורי באמת אין כמו בבית. נו, אז מ'נשמע?

genghis

New member
נישמע טוב..

הכל באמת בסדר.. אין תוכניות עדיין לסופ"ש. אין לי אף (!) חבר שיוצא הבייתה השבת! הממ.. בכל אופן, שיהיה לכם בכיף, אני פשוט אעשה את הדבר שאני יודע הכי טוב לעשות: אשן לי 19 שעות ביממה. ............

וגם אני קפצתי לרגע

לומר שלום לכולם. נראה לי שאין כבר הרבה אנשים שאני מכירה כאן.. אבל שלום לכולם בכל מקרה!!

בל בל

New member
שלום!!!!!!!!!!

ולמה את אומרת שאין אנשים שאת מכירה ?! כמעט את כולם את מכירה חוץ מאת איתי ושמש אני חושבת.

אולי..

סתם היה נדמה לי לרגע! הפעם הגיע תורי להיות קצת קצת חולה.. אבל לא נורא - זה יעבור בקרוב! איך את מרגישה?

בל בל

New member
אני נכון לעכשיו בסדר, אבל אלוהים

אומר שמחר אני אהיה חולה. אז כנראה שמחר אני אהיה חולה בנחשי מה? צדקת! דלקת גרון (כרגיל). איך את מרגישה ? מה יש לך?

tygger

New member
לא נמאס לך?

יאללה חאלס להיות חולים. אני הגעתי למסקנה שלהיות חולה זה מבאס ומרגיז. חלשים, לא כיף, האף נוזל כמו כמו ... (לא אומר לכם מה...), הרגשה של זיפת כללי. אז הגעתי למסקנה: אני יותר לא חולה. זהו. הכי פשוט. כמו המסקנה המעולה של טל שביט: ליפול מהאופנוע ולהפגע זה לא לעניין. זה כואב מדי. אז אני נופל אבל בלי להפצע. החלטתי וזהו.

בדיוק מה שאני שואלת..

ואם אתה אכן שולט בזה, נשאלת השאלה: מי הוא האלוהים האמיתי, אם כן??? אתה או ...MAX D?

בל בל

New member
תראה , אני חיה חיים שלמים של מחלות

ככה שאם אני לא אהיה חולה אז אני לא אהיה אני. במקרה שלי זה לא כל כך גרוע זה בסך הכל גרון נפוח וצבעוני הגורם לקושי עז בבליעה ולעיתים אף גורם לקול מצחיק- בעקרון זה הכל (שבאמת קשור למחלה מוגדרת). לא נורא, מתגברים. כל הכבוד על ההחלטה אבל השאלה היא האם אתה באמת עומד בה?

איזה אלוהים בדיוק?

שלך או של כולם? הכל התחיל בכאב גרון ועכשיו קצת צינון... שיעול.. לא רציני. מנסה קצת אולי להתחמק מעבודה. נראה אם ילך לי מחר. שוב ושוב יש לך דלקות? לא מתסכל אותך כבר?

בל בל

New member
אני מקווה שתרגישי טוב../images/Emo184.gif

וכן אין מה לעשות דלקות גרון זה פשוט אני. אני ממש לא מבינה את הרופא שלי, אם אני הייתי הוא כבר מזמן הייתי ממליצה על להוציא את השקדים כדי שכל הדלקות יפסקו כבר. ואלוהים שלי כמובן (והוא גם אלוהים של כולם- כי אלוהים הוא אחד ויחידי)

למעלה