רררר...

ל י מ ו ן

New member
רררר...

נכון שביום אחרי שאתה עושה ראסטות אחרי שנה של ציפיה,כמיה,וחלומות כל היום וכל הליל....אתה אמור ליות מאושר?? יופי,כי אצלי הכל נדפקקקקקקקקקקקקקקקקק,וחרא לי...ועצוב לי מאוד מאוד מאוד.... ואני לורוצה להסתפר....היה לי שיער ארווווווך......
אופ זה כל כך כל כך כל כך כל כך מבאס..... (רק רציתי לפרוק את הבעסה...)

פ ו ס ט י

New member
למה??

תאמיני לי... שיותר מבאס.. זה להוריד אותם ללא ברירה אחרי שכל כך אהבת אותם! ולמה הכל נדפק? =/

שלא תעזיייייייי

יהיה טוב, תראי שעם הזמן את תתאהבי בהן
, ראסטות זה ענין של זמן, ואם את לא מרוצה מאיך שהן נראות אני יכול לתקן לך

omer peleg

New member
טעות

אין מה לנסות לתקן אני יכול לתאר לעצמי איך זה יצא אני תמיד המלצתי לנסות לגדל טיבעיות.. בקטנה, בנות עם קרחת זה הולך היום

the iron fairy1

New member
בובההה..

לא להילחץ.. אני בטוחה שאלף כל הן מהממות.. ולך זה אפילו יותר מדהים.. ואת סתם כזה לא רגילה ומוזר לך ובעע כזה.. אבל תחשבי על זה.. שעוד שבועיים את כמה מהמיטה שוטפת פנים מרימה תמבט מעלה.. ואת קולטת אותך מול המראה.. עם ראסטות.. מה שווה ?!?! בובה.. לא להוריד!!! ותתחדשי דרך אגב :) בקרוב אצלי :)

לאאאא..אל תעשי את זה../images/Emo70.gif

אני בטוחה שזה ממש יפה לך,רק את עדיין לא רגילה לזה
את תראי שעוד שבוע את תרביצי לעצמך על שחשבת בכלל להוריד את הראסטות..=] גרר..אל תדאגי בובהה..את יפהפיה

ל י מ ו ן

New member
חח.....

ואי..אז עברה לה שבת...והפקתי בזמן הזה ליות בבעסה רציניייייית איזה יומיים..... למזלי זאת הייתה שבת עם הביצפר באיזה בית מלון..אז הייתי עם חברות...אז הם הגיעו אותי..וחלק אמר לי שזה יפה ואני סתם לוקחת כקשה.. אבל בכל זאת..אני יודעת שזה לא יצא טופ..ומה שאני חושבת קובע לא?? את כל החלק האחרון(ה5-6 ראסטות האחרונות שהם האלה שבלמעה והכי רואים) היא עשתה ממש בחופזה(חי.
)ויצאו דיי חרא...ופשוט העברתי תאצבע והיא התפרקה....אז אני פשוט יפרק את כל החלק הזה..ויעשה אותם פשוט יותר דקות...ויותר מסודרות....(כי כל החלק התתחתון שהיא עשתה רגיל-יצאו מהמממממם). עכשיו הבעיה הייחידה זה מישו שיסכים לעשות לי בחינם..(למה לה שילמתי 100 שקל שהייתי צריכה לוותר בשבילהם על נזם...וזה ממש המון בשבילי...וזהו..אין לי יותר כסף...כלום.) אז זה קשה...לקח לי שנה למצוא אותה..... אז במקרה יש פה מישו שיהיה מוכן לעשות לי..לא בכל השיער..או מכיר מישו..זה ממש יעזור.. חח...בכולופן טודא על התמיכה... שבוע טופ...

פ ו ס ט י

New member
כנסי

וואי אני ממש מבינה אותך... אל תדאגי.. יהיה בסדר! מאיפה את? אולי אני אסדר לך מישו..

ל י מ ו ן

New member
ואי ואי...

אתם לא יודעים מה קרה.. טופ אולי זה ישמע קצת מוגזם..אבל כנראה פשוט הייתי יותר מידי בדיכי בגלל זה..וכנראה שזה משו שממש ממש חשוב לי.. אבל היום פשוט נפלתי...כמעט התעלפתי בביצפר...חחח...והיה אמבולנס ועניינים...
לקחו אותי לבית חולים..בלה בלה... אני חושבת שזה בגלל הראסטות...תחשבו חלום של שנה......ובום זה מתנפצ... חחחח...אני לוידת מה קרה לי...זה היה ממש הזוי.. קיצורו פירקתי את כל החלק העליון....ועכשיו אני בחיפושים אחרי מישו... באר שבע דיי רחוק...אבל תודה רן בובע

וואו.. הלכנו רחוק מידי..

אף פעם אל תשכחי ששיער גדול מחדש.. במקרה הכי גרוע.. עושים קצוץוקונים כובע ראסטות מה בסטייל ! :) ואל תודי כל כך לרן.. הוא רק חושב על הכסף..חחחחח

ל י מ ו ן

New member
כןןן.....

אני יודעת..אבל בשבילי זה כנראה הרבה יותר משיער.. זה אמונה..זה דרך חיים.. תחשבו מתם חולמים עליו איזה שנה... לוידת...לוידת....בשבילי זה ממש חשוב כנראה....

booly16

New member
ואם זה אמונה ודרך חיים

אז את לא אמורה לפרק, חוץ מזה תסדרי אותן, ועוד משהו... את עדיין יכולה לפרק את הכל ולחזור לשיער שלך עבר כולה 4-6 ימים לא?

למעלה