רררר

רררר../images/Emo4.gif

אני לא מבינה את זה. לא פתרו כלום. רק פתחו את העניין יותר ויותר. מה עם הווירוס? מה עם כל האנשים שנמלטו ממנטיקור? מה עם הכת הזו של וויט?
למה יוצרים סדרה כזו, יוצרים לה גם המשך, ואז מסיימים אותה עם יותר מדי קצוות פתוחים? אוףףףףףףףף!!!!1 שהיו מודיעים מראש, אחרת לא הייתי מתמכרת.

חן........

מספיק לצאת על כל אחד שפותח שרשור חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מספיק!!! גם ככה כבר אין פה כל כך הרבה אנשים אז לא נורא... דיייייי!!!!!!!!!!!!

אבל זה מעצבן!!!

אלה אותן שאלות באותו נושא! ואת כל השאלות שיותר "מעניינות" ויותר עם תוכן הם מורידים למטה!

איזה שאלות!!!!!!!!!!!

כל השאלות את אותן שאלות.... דייי זה לא התפקיד שלך להעיר...... זה התפקיד של המנהלים... למות שהם לא פה.... אבל אני רוצה עכשיו להחליף אותם... כי הם לא מתחברים אז דרך תפוז נחליף מנהלים לפורום... אם הם יסכימו... כי אני יותר פה מהם.... ואל תיהיו מגעילים, תנו לי להיות המנהלת... שמישהו אחר לא ינסה להיות המנהל גם טוף? אם אני יהיה המנהלת חבל על הזמן מה יהיה בפורום!!!

Nitzan122

New member
כמה דברים

א. את בכלל קטנה מדי בשביל להיות מנהלת בתפוז. ב. נכון המנהלים לא פה כל החיים שלהם אבל זה לא מבחירה והם כן נכנסים מתי שהם יכולים וחוץ מזה אני לא רואה שכל הפורום מתבלגן כאן. אז פתחו שני שירשורים על אותו דבר זה לא סוף העולם! ג. וגם אם כן תהיי מנהלת מה את תוכלי לעשות שאת לא יכולה לעשות עכשיו? את רוצה לנסות להעיר את הפורום? תעשי את זה! להיות סתם חברה בפורום או המנהלת לא ממש ישנה את מה שאת יכולה לעשות בקשר לזה.

יש הרבה הבדל...!!!

אפשר לחלק את ה"תפקידים" בין חברי הפורום... למשל - שמישו יהיה אחראי לשירשור אוף כל שבוע, ושמישהו ידאג לשרשור תקצירים... וכו'...... (למרות שתקצירים אי אפשר כבר, אלא אם כן יעשו שוב שידור חוזר...) וכאלה דברים... ולדעתי זה יהיה נחמד.......... מה אכפת לכם? אם נניח הייתי "מועמדת " למנהלת הפורום לא הייתם בוחרים בי? אז מה?

Nitzan122

New member
תראי

המנהלים הם לא הבוסים שלנו או משהו, גם כחברת פורום את יכולה לפתוח שירשורים שמי שרוצה לעשות את הדברים האלה יתנדב ולסדר את זה שכל שבוע זה יהיה מישהו אחר- לא רק המנהל חייב לעשות את זה. זה באמת יהיה נחמד ולא אמרתי שלא (להפך הפורום הזה צריך קריאת השכמה דחוף) רק אמרתי שאת לא חייבת להיות מנהלת בשביל לעשות את זה. ולא חברי הפורום בוחרים את המנהל בין "המועמדים" אלא תפוז בוחרים. חוץ מזה שצריך להיות בן 15 או 16 בשביל להיות מנהל של פורום. אני לא באה נגדך או משהו אני רק מנסה להסביר לך שאת לא חייבת להיות מנהלת בשביל לעזור לעורר את הפורום, המנהלים הם לא בהכרח האנשים שהכי פעילים בפורום.

karms20

New member
ברודי היא המנהלת!!!

הסיבה שהיא לא נמצאת כאן כל דקה מיומה זה שהיא בשירות לאומי. אבל את מוזמנת ליצור איתה קשר במסרים ולשאול אותה - אולי היא תסכים שתהיי מנהלת שותפה או משו כזה. אבל כמו שניצן אמרה- ואני בתור אחת שהיתה פה מהתחלה מסכימה איתה לגמרי - אף פעם לא יפריע לאף אחד ובטח לא למנהלים שתפתחי שירשורים ותחיי את הפורום כמה שאת רוצה. גם אני פתחתי פה שירשורים על כל מיני דברים ולקחתי על עצמי לתרגם את הפרשנות של ה-DVD על הפרקים של העונה השנייה. לא רק שלא התעצבנו אני חושבת שאפילו די אהבו. ככה שאת ממש מוזמנת וכל רעיון חדש ומקורי יתקבל בשימחה. אבל הדבר דורש עיקביות וזמן. למשל את יכולה לעשות כל שבוע עידכון על מה קורה עם השחקנים. אבל זה דורש להסתובב הרבה באינטרנט ולעקוב. למשל לפרסם על פעם כשיוצאות תמונות מעודכנות של השחקנים וכו'.

ברודי

New member
למען האמת אני כן כאן.

אומנם לא כ-ל הזמן, אבל כאן. ואם לא כתבתי זה בגלל סיבה אחת- אין לי מה לומר
. אני יודעת שזה לא בסדר, איך שאין לי מה לומר, סה"כ אני מנהלת ואני צריכה לעשות את כל הסיפורים-שירים-משחקים, אבל גם זה קורה, שנגמר מה להגיד. אם גולשים חדשים יותר יסתכלו קצת באחורה של הפורום (או בארכיון למי שמתעקש
) הם יראו שהיו הרבה משחקים, ושרשורי תמונות ומשחקי אסוציאציות, דברים שלמען האמת- די מיצו את עצמם. כמה כבר אפשר לשאול על סידרה באורך 2 עונות?! אז אני מתנצלת אם אני לא מהאלה שיבואו ויגידו- הי בואו נשחק שאני זורקת שם של מאכל ואתם צריכים למצוא מילה ממלאך שחור שמתחרזת לזה. אבל אם יש מישהו שכן מרגיש שבא לו לשחק בזה, מעולם לא מנענו יוזמות של גולשים אחרים. אני מסכימה אם יש תחושה שהנוכחות של "הכחולים" קצת פחות מורגשת, אבל היו הרבה דברים מאחורי הקלעים שהגולשים בפורום פחות מודעים אליהם בנושא המסוים הזה. לסיום. אני מאוד אשמח אם גם הגולשים יקחו על עצמם משימות כמו טריוויה וכאלה, כי לי, האמת, נגמר כבר מה לשאול

אני חושבת

שאם כבר מנהלת\מחליפה זאת אמורה להיות קרן כי היא מואדמת :\ ככה אני חושבת...

karms20

New member
ברודדדדדדדדדעעעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

מה שלומך גברת? מה קורה DARLING? וכן אני מסכימה איתך לגמרי - אנשים באמת צריכים להסתכל דפים אחרוה ולראות שעשיתם הרבה. אני גם לא חושבת שהכל צריך לבוא מהכחולים. אנחנו פורום דיי פתוח כזה, כולם מוזמנים להוסיף ולפתח כל עוד הם לא פוגעים באנשים אחרים וזהו. וחוץ מזה ברווווווווווודדדדעעעעעעעעעעעעעעע LOVE YOU!!!!!

ברודי

New member
קרןןןןןןן../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שלומי טוב ברוך ה'. חיים כפי שאת רואה (או כפי שחלק מכאן אולי חששו
) אהבתי איך שהגדרת את רוח הפורום, אין.. אין אין עלייך... (אתה חמוד אתה) קבלי נשיקות, חיבוקים וג'נסן-במגבת-כחולה בחזרה!!

זוהר, נחמד לראות אותך כאן. ../images/Emo9.gif |שמש

בכל מקרה, אם בא לך לדעת מה הסוף בלי להצטרך להזמין מאמזון את הספרים בכל כך הרבה כסף את יכולה להכנס לכאן.

תודה!

גם אני לא הבנתי כלום מהסוף ועכשיו כבר כן:) נ"ש ראיתי תמונות שיש תמונה של מקס על בניין, זה ממלאך שחור? ואם כן מתי זה היה?

למעלה