ררררעעעעעעע לי

חחחח לבלבון שלי.. ../images/Emo3.gif

גם אני פריקית (מואהאהאה.NOT) חח וזה באמת נשמה דבילי.. נכון ציפורן שלי, ריס שלי, פופיק שלי, מעי גס שלי???? חחח סתם סתם

vk3

New member
כבד שלי, אולקוס שלי, תוספתן שלי...

מעי דק שלי...

bariska

New member
גמני

(או שלא) בכל מקרה גם לי יש מתכונת היום..בהצלחה לכל הנבחנים

bariska

New member
יודעים מה שמתי לב

כמה שאתה יותר לומד ככה הציון שלך יותר גרוע שבוע חרשתי על כל המחברת והספר ומה בסוף?אני מקווה שלפחות עברתי...ארררררררררר

eMiFrEaK

New member
תאמת..

צריך ללמוד אבל במידה... יש לי את אלה בכיתה שכשהמורה כבר מחלקת את המבחן הם עדיין יושבים ולומדים.. כאילו.. אם לא למדת אז השניות האלה לא ממש יעזרו לך!! וחוץ מזה..תשקיעו בלימודים.. אבל אל תשכחו שזה לא הכי חשוב בחיים.

bariska

New member
הלימודים זה כן הכי חשוב בחיים

אם נשקיע בזה עכשיו אז כל הדלתות יפתחו לנו בעתיד...זה משתלם..

eMiFrEaK

New member
בוא נגיד ככה..

זה חשוב.. אבל תעשה סדר עדיפויות... כי אני את הטעות שלי עשיתי.. וחבל שהתקופה הכי קשה שלי בחיים..נפלה דווקא על השנה.. הכי הרבה לחץ.. ונכנעתי.. בתכלס.. הרסתי את כל מה שעבדתי בשבילו... אבל אף פעם לא מאוחר לתקן את הטעויות שלך.. מנסיון אישי.. החיים זה הרבה יותר מלימודים, גם אם זה אומר שאתה סה"כ בן16-17.. נכון.. פותח הרבה דלתות בחיים, אבל שוב... תהיה קודם בנאדם, ותאמין תצליח בחיים גם בלי ממצוע בגרויות 120 ודוקטורט... ורק לידע כללי, לא יודעת מה זה להצליח בשבילך אבל אם אתה מתכוון מבחינה כלכלית.. אני מכירה אנשים שאין להם בגרות בכלל ומרוויחים 10 אלף בחודש.. הם הגיעו רחוק... ומאוד גבוה.... אז כן... מצד אחד זה לא ממש הוגן... אבל מי אמר שהחיים הוגנים?? =] קח את החיים והלימודים יותר בקלות! ובהצלחה!!

vk3

New member
אלה הורייך מדברים מגרונך ../images/Emo35.gif

כי זה מאוד מוכר לי מאיפה שהוא...
. הכי, אבל הכי חשוב, בראש ובראשונה זה להיות בן אדם, מוסרי, טוב
ונותן מעצמך. לימודים זה מאוד חשוב, אבל לא הכול בחיים. הם רק מקלים על החיים שלנו ותורמים לנו כמובן, אבל בכסף לא קונים אושר... וזה מה שרוב המשפחות הרוסיות לא מבינות. הן מוכנות לבזבז הכול, כולל הבריאות שלהן כדי לאלץ את הילד למצויינות. וזה לא שווה את זה... הכול צריך להיות בגבולות הטעם הטוב. וצריך לזכור שאף פעם לא מאוחר מדיי...

bariska

New member
חחחח

ממ מצד שני באמת להיות בנ-אדם זה יותר חשוב מאיזה בחינה.. כי כמה שלא תלמד ותצליח אבל תהיה בנ-אדם חרא לא יהיה לך טוב בחיים..ותהיה לבד..נראה לי..

למעלה