רק 199 ש"ח רק 100 זוגות VANS TNT 2

goskatecoil

New member
רק 199 ש"ח רק 100 זוגות VANS TNT 2

אחת הנעליים היותר טובות לסקיטבורד שעשו אי פעם רק 199 ש"ח ורק 100 זוגות ו אז כדאי להקדים יש כרגע את כול המידות ויש גם מידות קטנות לילדים כול הקודם זוכה !!!!!!! 4 צבעים ................................................. שחור שחור\אדום ירוק\שחור ירוק\לבן

goskatecoil

New member
תוסיף דמי משלוח 39 ש"ח עד הבית תוך 24 שעות

דבר אתנו בטלפון נבצע את ההזמנה 1=199 ש"ח 2=350 ש"ח SKATE AND DESTROY

em AllיKill

New member
כתוב לכם באתר שאתם עושים משלוחים בחינם...

תהיו החלטיים בפרסום שלכם...

goskatecoil

New member
המשלוחים דרך האתר אכן יהיו חינם ברגע שהוא יפע

כרגע האתר בבניה וכול המשלוחים נעשים ידני המטרה של האתר הינה לחסוך בעליות תפעול וכך לתת ללקוח מחיר יותר טוב האתר יעלה רשמית לאויר בעוד מס שבועות ותוכל להנות ממשלוחים חינם עד הבית !!!! SKATE AND DESTROY

em AllיKill

New member
לא הבנתי אותך...

מה זה משנה אם ההזמנות נעשות דרך האינטרנט או דרך הטלפון? בכל מקרה המוצר יגיע אליי דרך שליח, ולא דרך מסר מהיוזר שלכם בתפוז... אז לא הבנתי את הקטע של ה"כל המשלוחים נעשים ידני" וזה, נסה להסביר שיצא יותר מובן אחי...

goskatecoil

New member
עמלות אשראי סליקה און לין עזוב ביזנס שיט

שכול אלו נעשים דרך קניה באינטרנט כולם חוסכים כמה שקלים בינתים תגיע לחנות !!! שהאתר יהיה מוכן תוכל לחסוך את דמי המשלוח ! בינתיים סבלנות (דרך אגב לאן אתה צריך משלוח אולי אפשר לסדר לך איזה משהוא חד פעמי בינתיים ?) צור קשר גבר נעזור לך בכיף שלך תמיד סטריט מאשין

em AllיKill

New member
אין לי בעיה להגיע לחנות, אבל בכללי אני מדבר..

פשוט לא הבנתי את הקטע של המשלוחים וזה... אני אגיע מתישהו לקנות קרש, כשיהיה כסף חחח... שיהיה בהצלחה עם האתר אחי.

goskatecoil

New member
תגיו מהר לפני שיגמר סטריט מאשין SKATESHOP

כרגע יש מלא מלא מידות אבל כדאי להקדים !!!!! שישאר תבואו בכיף 2 זוגות ב 350 סבבה !!!! אוהבים וכאן בשבילכם סטריט מאשין

P Rod

New member
ששששש..לכאלה פרסומים זה כן המקום

אושרי שמור לי זוג אני בא לקנות

למעלה