רק ... תתפללו בשבילי...

Sam Anand Nityo

New member
רק ... תתפללו בשבילי...

אני זקוק להרבה כוחות נפשיים עכשיו. לא קרה משהו רע לאף אחד ממשפחתי או קרוביי. אני פשוט... מרגיש רע מאוד עכשיו. הולך לישון ומתפלל שמחר יהיה טוב יותר. אז... תנו איזה תגבור, משהו... אוהב את כולם. סם.

רשף כשף

New member
תפילה

תפילה לשלום אדון השלום מלך שהשלום שלו עושה שלום ובורא הכל יהי רצון מלפניך שתבטל מלחמות ושפיכות דמים מן העולם ותמשיך שלום גדול ונפלא בעולם ולא ישא גוי אל גוי חרב ,ולא ילמדו עוד מלחמה עזרנו ןהןשיענו כולנו ,שניזכה תמיד לאחוז במידת השלום ויהיה שלום גדול באמת בין כל אדם לחברו, ובין איש לאשתו ולא יהיה שום מחלוקת אפילו בלב .בין כל בני אדם ויהיה כל אדם אוהב שלום ורודף שלום ,תמיד באמת ובלב שלם ולא נחזיק במחלוקת כלל לעולם ואפילו נגד החולקים עלינו ולא נבייש שום אדם בעולם מקטן ועד גדול ונזכה לקיים באמת מצוות ואהבת לרעך כמוך ,בכל לב וגוף ונפש וממון ויקויים בנו מקרא שכתוב ונתתי שלום בארץ ושכבתם ואין מחריד והשבתי חיה רעה מן הארץ וחרב לא תעבור בארצכם !ה' שלום, ברכנו בשלום

פלרית

New member
אלוהי.. תפילותי..

פתאום נראה שהדרך קשה מדי, ככה סתם, ללא סיבה הנראת לעין. שהדרך ארוכה מדי ומייגעת, ויורדת עצבות על לבי ונפשי. אלוהים שלי תן לי את הכוחות הדרושים להמשיך את דרכי באהבה ושמחה. אלוהים שלי חזק את יכולתי לראות ולחוות רגעי אושר קטנים. אלוהים שלי הנמצא בשירה ובריקוד רבח אמונתך. לסאם
באהבה פלרית.

פלרית

New member
אוי התחלפה לי אות..

ח=ה והכוונה " רבה אמונתך". לקוח מתוך התפילה והכוונה: אלוהים מאמין בי.

גריני

New member
שולחת לך את תפילת האהבה ../images/Emo140.gif

וגם הרבה צחוק ושמחה
שהכל יהיה לך בכיף ובקלות,

hayapollak

New member
להרגיש רע../images/Emo10.gif

סם היקר טבעי להרגיש רע רע - ער ער לתחושות ער להלכי הרוח ער לרחשי הנפש ת ת ע ו ר ר ועל ת ת ע ר ר מי יתן ותמצא כוחות לעלות.... את האור שבך. חזור מהר.

sovlanit

New member
תפילות להתגברות ולאושר.

אל תיקח את המצב הזה קשה... לכולם יש מדי פעם תחושות דומות. עד מחר זה יעבור. לילה טוב .

Sam Anand Nityo

New member
תודה לכולכם

אני שמח שיש לי כאן כאלה חברים. מאז שקם הפורום הזה, אני לא זוכר כזו הרגשה של שייכות כמו עכשיו. תודה על העידוד, והעזרה. הרגשתי שיש כוחות נוספים לעזרתי בתפילותיי.

למעלה