רק תראו!!!

bigbird™

New member
ורק שתדע...

שאחרי אותו מארב חשבתי שאין מישהו שאני אסמוך עליו בעלום יותר ממך וכשחזרתי מיוון כבר לא חידשתי איתך את הקשר ופשוט שכחתי מכל העניין כי לא האמנתי איך אנשים משתנים.....לרעה! וזה עדין לא מצדיק אנחנו לא חיים באיזה אופרת סבון ולמעשים שלך יש השפעות קשות על מציאות של אנשים במיוחד כש#$%* באה ומספרת לי שהיא עדין אוהבת אותי והיא לא זוכרת כלום מפני שמישהו שיכר אותה בלי סוף...

ooooooofri

New member
אמממ...

מצטער שאני נכנס לכם ל"ריב" אבל עכשיו אם אפשר...... תשלימו לפני שאני מתעצבן!כמו הסיסמא שלך מיסטר ציפור גדולה להתעצבן זה להעניש את עצמך על הטיפשות של אחרים ולזה באמת קוראים טיפשות!אז תעשו לי טובה תפסיקו כבר הרסתם ת´פורום זה לא עבר לכם כל השנים מאז שזה קרה? אז עכשיו תעבירו את זה כי אתם באוף טופיק

swirrrly

New member
אני בעד ביג בירד.. ../images/Emo118.gif

אם רזניק לא היה שיכור בכלל אז הוא המניאק..

אמממ... אני לבד בקטע../images/Emo35.gif

או שיש פה עוד מישהו שלא הבין שום דבר
על מה הוא מדבר
מה זה השפה הגבוהה הזאת
לא הבנתי כלום...

ooooooofri

New member
ממממממ שירלי רזניק וביג בירד

תראו לכל אחד פה יש סיבה קודם כל רזניק לא בסדר שהוא עשה את זה לחבר טוב שלו החברה של ביג בירד לא בסדר שבגדה בו ביג בירד לא בסדר שבא לפורום הזה לכעוס על רזניק שלא רק הוא אשם פה יש שני חצאים של אשמה וזה בעיקר החברה של ביג בירד

Reznik

New member
ביג בירד

ההרגשה הזו היתה משותפת גם לי בגלל זה הלכתי אליה... כי רציתי לעזור לך כשהגעתי לשם היא כבר התחילה לשתות והציעה לי להצטרף אליה ישבנו דיברנו שתינו הרבה וקרה מה שקרה נכון אנחנו לא חיים באופרת סבון וכל מה שעשיתי היה רק בשביל לעזור לך אז זה לא יצא ככה נכון שאני לא הייתי בסדר אבל כמו שרשמו מעלי צריך 2 לטנגו באמת חבל לי על כל העיניין זה קרה בטעות קשה שממש לא נעים לי ממנה חבל לי על זה שנהרס ביננו הקשר זו היתה חברות טובה אני מוריד את הכובע ומתנצל ומבקש מחילה ממך

bigbird™

New member
לכולם!!!!ולרזניק במיוחד....

אז קודם כל לכל אלו שנגרר לריב הזה אני מתנצל (במיוחד נסטי גירל שלקחה את זה קצת אישי מדיי...) ואכן הפורום הזה הוא לא המקום לדברים מסוג אלו אך היום כשראיתי אותו אחרי כל הזמן הזה הייתי חייב להגיב....והכול התפוצץ...SORRY רזניק: אחרי הלילה הרביעי שם בחוץ לא האמנתי שנסחוב את $%#@@ את כל הדרך ולא האמנתי שנגיע שלמים עם כל התופת שהלכה שם וגם ש^%$%^& בפעם השניה ו#$#$ היה פצוע.... לכן היה לי כל-כך קשה לקבל את מה שעשית איתה ועוד מאחורי הגב האחד שבטחתי בו לחלוטין... בכל זאת דבר איתי ב- ICQ זה כבר לא לפורום. ולכולם BYEBYE

Reznik

New member
אני שוב חוזר ואומר

כל מה שעשיתי היה רק בגדר כוונה טובה מה שיצא מזה לא נראה ככה אבל... אני בהחלט אצור איתך קשר באיציק העלתה נשכחות ואני מתנצל בפני כל הפורום שנאלצתם לראות את זה...

אח שלי מה עשית בצבא

גם אני הייתי צלף ויצא לי להיות במארבים איזה חיל איפה שירתת

Na§tyGirl

New member
לא לקחתי את זה בכלל אישי!

אתה רשמת וערבת אותנו בזה ואני סה´´כ הגבתי! חוץ מזה זה בעלי אתה מצפה שאני לא יגן עליו??? סבבה שהשלמתם! כל הכבוד! לא לריב יותר ילדים!

Rejee

New member
אמממ.... רזניק...

איך המשכת לראות את השיחה אם יצאת מהחדר

Rejee

New member
בצ´אט כאילו דהה...

רשום שעזבת את החדר אבל עדיין המשכת לראות את השיחה שם

Rejee

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אתה פרסמת תמונה בתחילת השרשור...
אוף
תסתכל טוב טוב... רשום שם שעזבת את החדר... אבל למרות זאת המשכת לראות מה קורה בחדר...

DarkSpidey2000

New member
יש לי רק מילה אחת להגיד לכם...

FOOD FIGHT
טוב אולי זה 2 מילים, אבל מי סופר
יאללה, מלחמת אוכל
YOU MAKE ME SICK!!!!![ ואזאאאאאאאאאאאאא! קאזאאאאאאאאאאאאאאא! וואלההההההההההההה! קיבינימאאאאאאאאאאאאאאאאט!

למעלה