רק תראו!!!

Reznik

New member
רק תראו!!!

אני נלחם על כבודה של אישתי ותראו איך היא מגיבה תראו את הבושה!!!

Na§tyGirl

New member
../images/Emo12.gif

פשוט לא מתייחסים אליו!!!!!!! זה הצחיק אותי שאתה מתייחס אליו :) סולח לי???? אני אוהבת אותך

Reznik

New member
אולי כדאי שנעבור לחדר השינה../images/Emo8.gif

יש פה ילדים...

swirrrly

New member
מה רע? ../images/Emo118.gif

חוץ מזה.. אין כאן ילדים
חופשי חופשי..

DarkSpidey2000

New member
12 נחשב לילד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם כן אני בחוץ... חסר לך שכן! קיבינימאאאאאאאאאאאאאאאאט! (תתעלמו, זה השיגעון החדש שלי)

Akay4

New member
דוד לא ידעתי שאתה נשוי!!!

נעים מאוד דודה נסטי... אני אחיין שלך...

bigbird™

New member
גברותי ורבותיי.... האמת!!!!

אני לא יודע איך הינכם חברי פורום יקר מכירים את כותב ההודעה אך למי שלא מכיר באמת שלא יחשוב שהוא כל כך הגון אם כי יותר דו פרצופי כי על אישתו הוא יודע לשמור טוב וקרוב ללב אבל מה עם חברות של אנשים אחרים????? כן כן מיודענו ביודעין גרם לפירוק קשר וביודעין שכב עם מישהי שיש לה חבר כשהיא שיכורה, אחרי שתנחשו מי הזמין אותה לצאת "לשתות קפה תמים בין ידידם" ואם יש למישהו משהו להגיד שיבדוק טוב טוב ואז יצא לקרב... כי אני לשלי כבר יצאתי... תתכונן הוא יודע למי אני פונה !!!!!

Reznik

New member
תראה מר ציפור גדולה...

מה שהיה היה זה שהיא העדיפה ללכת איתי (וזה היה לפני אישתי היקרה שתחייה) זה רק אמור להראות לך משהו שאולי אתה לא הייתה בסדר היא פשוט חפשה מישהו שיתנהג אליה כמו שצריך ולא כמוך!!!

swirrrly

New member
מה שאתם מדברים כאן עליו - ../images/Emo118.gif

זה מקרה אמיתי אמיתי אמיתי?

Angel Girl1

New member
בואנה... תרגיע בדיבור שלך על אבא של

שלי! אל תתחיל לעצבן אותי! זה לא יהיה טוב!

bigbird™

New member
אמיתי כמו שהשם שלי הוא

ציפור גדולה אומנם אני אוהב להתבדח אבל,כן בטח שזה אמיתי על רשעות של אנשים אני לא צוחק

Na§tyGirl

New member
באמת???? מלחמת נקם באינטרנט?

סתם משהו בלי שום קשר ל "בעלי " ... אבל אם כבר אתה מערב אותנו. כשמישהי בוגדת בך אל תאשים אחרים הוא לא חייב לך כלום מי שהפרה הבטחת אמון כאן זאת חברה שלך! וזהו! צריך שתיים לטנגו והיא בהחלט היתה שם וגם אם היא היתה שיכורה היא יודעת מה היא עושה ... אז בלי תירוצים! אם היא בגדה בך אתה אפילו לא צריך לרדוף ולעשות טראארארם פשוט שכח ממנה תעבור למשהו יותר טוב! אבל???? מלחמת נקמות באינטרנט??? נו באמת.!!! משעמם לך??? ברצינות ... סתם בתור אחת מהפורום שקראה את זה! וותר על זה! זה לא שווה ! קרב??? באמת!!! תחשוב עוד קצת... אם מישהי שבגדה בך שווה את המלחמות האלה ! יום טוב ונעים! ובבקשה אל תערב אותנו יותר בעניינך האישיים ובמלחמות האישיות שלך! אני חושבת שכולנו באותה דעה!

bigbird™

New member
ואם

המישהו הוא מישהו שאת מכירה אותו מספיק בשביל לבטוח בו ואת יודעת שכשהיא(החברה) יוצאת איתו הןא לא ינסה כלום כי הוא מכיר אותך עוד מהצבא ואכל איתך בוץ כמו כלום והיחיד שאתה מספר לו מה קורה ןכשאתה יוצא מהעיר הוא קופץ ו@#%%^$^$^$

Reznik

New member
רגע....

עד עכשיו היית בטוח שאתה מישהו אחד אבל אתה !@#$ החבר שלה האחרון??? אתה מהצלפים?? זה שישבנו יחד במארב 4 ימים לא? עכשיו אני אספר לך מה קרה... זוכר שרבתם לפני הטיסה שלך ליוון עם החברים שלך? אז היא התקשרה אלי בוכה רצתה שאני אבוא אליה וכמו שאמרת ידידים אז הלכתי... משם לפה בגלל שהיא שתתה קרה מה שקרה...

למעלה