רק תראו משהו

lior3211

New member
רק תראו משהו

נו איתן הלכה לו הקריירה? איתן כתב "כשאתה משחק 1-2 כמו לימונד ומכניסים אותך לשלושים שניות,גם כדי להשפיל אותך כמו שאדלשטיין עושה זה בוודאי שהורס שחקן וגורם לו לחוסר בטחון בוודאי שחקן בגילו. רכז צריך בטחון וצריך דקות משחק כדי שלא ירעדו לו הידיים,במיוחד בגיל הקריטי של לימונד - גיל שבו הוא אמור להפוך משחקן משלים לשחקן לגיטימי בכל חמישיה. גיל 21-22 עבור שחקן ישראלי זה קריטי במיוחד בעמדה הזו. בגיל 21-22 הוא יוצא מן הצבא ונחשב לשחקן מקצועני לכל דבר ועניין,ואם עד גיל 21-22 עוד ניתן לומר על שחקן זה או אחר שהוא "צעיר" כי הוא עוד לא נחשב אפילו לשחקן מקצועני בהגדרה בגלל הצבא. בגיל 21-22 אחרי השחרור זה כבר לא תופס,שוב..22 זה "צעיר" רק בישראל." אני כתבתי "מה הקשר שהוא לא שיחק שנה?זה לא אומר ששנה הבאה הוא יהיה הרכז הישראלי הטוב,או בנבחרת" יואב כתב "2) אני שמח מאוד בשבילך שאתה רואה איזה יופי רביב לימונד משחק באימונים ואיך הוא חזר לכושר. אולי תהיה סקאוטר? לימונד שחקן ענק שנחשב לעתיד הגדול הבא של ישראל אבל בזכות חבר שלך אדלשטיין הוא לא משחק שנה. לא לשחק שנה לידיעתך זה רק מזיק לכושר והופך את השחקן ללא יציב. אני מאחל ללימונד להתעלות בעונה הבאה אבל זה לא יקרה אם אדלשטיין."

z dead

New member
ליאור..

רביב לימונד רכז לא 2. היום הוא תופקד כ2. רביב אמור לשחק כ1 שלפעמים משחק כ2. רכז צריך בטחון לא משנה מה תגיד,רביב הגיע למצבים של אחד על אחד מול שחקנים שאין סיכוי בעולם שיוכלו לשמור עליו ופשוט ויתר על הכדור במקום לחדור. מעבר לזה שזה שלימונד חזק מנטלית יותר ממה שחשבתי,זה עוד לא אומר ששחקן אחר עם אותה רמת כשרון היה יכול לדפוק כזה משחק. ראית את הראיון הבזיוני של אדלשטיין בהקשר של לימונד? זה אומר הכל.

bobas

New member
מה הוא אמר בראיון ???

בעניין תמאר סליי,I REST MY CASE הערב.

רק הוכחת עכשיו את מה שאמרתי כל הזמן

שלימונד שחקן ענק והכשרון הגדול שיש בקבוצה ובליגה הישראלית.

למעלה