רק תלך מפה ...טוב ?

Master Stav

New member
רק תלך מפה ...טוב ?

אתמול בדרכי חשקתי במקלות חזרן חדשים .... כאלו שהווייייששש ווייייששש שלהם ישמע ברמה והמגע עם העור יגרום לכאב חד עצרתי במשתלה בבעלות ערבית בואכה כביש 444 הסברתי למוכר הצעיר מה אני מחפש והלכתי איתו לבחור .... המוכר ....הצמח ....איזה גובה הוא ? כ: 1.80 מטר .... המוכר ...אז אתה צריך מקל לא קצה ענף נתחיל בקנה ...ונמשיך למקלות ( מחייך לעצמי ) המוכר ....אבל הוא : 1.80 מטר .... היא .....לא הוא .... המוכר ....היא ? כו ...זו בחורה כ1.80 מטר היישבן בערך בכזה גובה ...אני מסמן ואני צריך את זה בכדי להצליף בישבן שלה .... בשלב הזה בחרתי 4 קנים יפים .....מגיעים לקופה ... אני שואל כמה מגיע לך ? המוכר .....עניים בגודל של צלחות מרק בינוניות .....לא סריך ...באמת לא סריך יש לי עכישו מה לספר למשך שנה .....רק תלך מפה טוב ......באמת .....

חחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי

nerissa

New member
../images/Emo6.gif אתה מזכיר לי את סיפור החוקן!

נכנסת לבית מרקחת. מלבדי עוד שלושה אנשים במקום. קונה מבוגרת השקועה כל כולה בתכשירים לאגזמות, בחור צעיר בוחן אפטרשייב'ס על המדף, מוכרת כבת חמישים עם משקפי ראייה תלויות לה על קצה אפה. "בוקר טוב ושנה טובה!" אני מחייכת על הממושקפת. היא מרימה מבט מעיסוקיה, שולחת אותו מעל למסגרת המשקפיים. "כן בבקשה" שואלת במבטא רוסי כבד. "חוקן. חוקן מים בבקשה" "חוקן?" "חוקן. יש לכם?" "יש כל מיני. בשביל מה את צריכה, גיברת?" "בשביל לנקות את האינסטלציה האחורית.." אני אומרת בבדיחות. "חוקן! לא עם כימיקלים אלא רק מים." "אם תגידי בשביל מה את צריכה אני יכולה לדעת מה להציע" אני נושפת אוויר ושולחת אליה מבט מחוייך. מזוית העין רואה את גברת אגזמות מתקרבת אל הדלפק.. כאילו שקועה ואוזני הרדאר מחוברות אלי ואל הרוקחת. הצעיר לא מהסס מלשלוח מבט מבודח אל השיחה.. "את בטוחה שאת צריכה לדעת? פשוט חוקן מים." "יש לך מרשם רופא? אולי את צריכ.." "לא צריך מרשם רופא. רק חוקן מים" "אבל אם תגידי לי בשביל מה אני.." התעייפתי. "בשביל סקס אנאלי. רוצה לנקות את עצמי כדי שיהיה יותר אסטתי ונעים. זה בסדר מבחינך?" אגזמות מאדימה קשות, שולחת אלי מבט מזועזע. אני דואגת למצב ליבה.. הבחור כמעט נחנק מצחוק בצד. לרוקחת אחת נשמטות המשקפיים ונתלות על שרשרת מתכת דקה, מעל חזה השופע. תוך שניה יש לי שקית עם בקבוק חוקן ביד.. עוד יום מעניין להפליא בבית המרקחת..

G I R L P

New member
../images/Emo207.gifסיפור ה ../images/Emo38.gif

כשהלכתי לחנות חומרי הבניין על מנת לרכוש לי חבלים חדשים בתוליים כאלו המוכר אמר שאין את הסוג שרציתי. אמרתי לו מתי יגיע? ואז הוא שאל אותי "למה החבלים"... אמרתי לו לשימוש ביתי. שזה ממש נכון השימוש הוא בבית, או עם חפצים שמגיעים מהבית או בשילוב שלי, שאני ממש ממש ביתית... כמעט ונחנקתי שעניתי לו כאילו, תקשיב אני צריכה שיקשרו אותי טוב טוב, כי אני נוטה לברוח.... חחחחחח

Cגלית

New member
חחחחחחחחחחחח

מצחיקולה שלי, פעם הבאה אנחנו יוצאות לבילוי בית מרקחת יחד.

G I R L P

New member
איזה כייף...

יש לך צמח ממש ממש גבוה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שאין בכלל מודעות לשימושים האלו בגלל זה כולם ככה בהלם....

חחחחחחחחחחח

הוא בטח פחד פחד מוות שתבדוק לפני שמשלם.... לפני חצי שנה היתי במין פסטיבל יצירה לילדים והיו שם קנים שרק נקטפו בשביל שהילדים יקשטו אותם אני בחרתי בקפידה אחד ועמדתי בצד ובחנתי אותו..החברה שלי מצד ואישה אחרת מהצד השני הסמיקו...

חחחחחחח, נפלא

הזכרת לי איך גבי מחנות ציוד הרכיבה עד היום מוכיר לי טובה כשגילה למה אני באמת קונה את הציוד, אחרי שהוא שאל במושב דאז והבין שאין לי סוסים!
.... וכמה קרופים שמכרתי לו לחברים, כשהיה עוד מסובך למצוא אביזרים וכולם נהנו לאלתר
....

נהנו, לא רק נהגו...

אנשים נהנו לאלתר, המצאנו יחד אביזרים, תשאל את האיש בשחור למשל שיחד המצאנו כמה דברים, והיינו עושים תחרויות של רעיונות "מה עושים עם..." לגמרי נהנו. הבנתי בסוף
...

Dan_Kap_

Active member
כמה אזהרות לגבי קנים (וכמה עצות)

בניגוד לראטאן - החומר שממנו עושים קיין, לקנים יש מפרקים. במפרקים עלולות להתחבא שתי סכנות - שאריות של עלים של הקנה (העלים שלו חדים עד כדי סכנת חתך לשולט/ת ולנשלט/ת) ופינות חדות. כדי לנטרל את הסכנות, יש צורך לעבור מפרק מפרק עם האצבעות ולסלק עלים ושאריות עלים. לאחר מכן עוברים עם ניר זכוכית עדין ומחליקים פינות וקצוות חדים.
כשקנה נשבר, לשבר יש קצוות חדים. כדי להקטין סיכון, חשוב לבדוק את הקנה לפני השימוש, ובכל מקרה שמתגלה בו סדק או שהצליל שלו משתנה תוך כדי משחק - יש להפסיק להשתמש בו.
קצות הקנה עלולים לגרום לפציעות קשות. כל הסוגים של קנים וקיינים מיועדים להעביר את המכה כשהמוט נוחת באמצעו על חלק הגוף הנבחר. כאשר קצה של מוט נוחת על העור, הכוח מתרכז עך שטח קטן ועלול לגרום לפציעות קשות. מאחר ובניגוד לראטאן (שבן ניתן לעגל את קצה המוט) לקנה יש קצוות שהיכולת לעגל אותם באמצעות ניר זכוכית מוגבלת, יש צורך ביותר אימון ותשומת לב כדי להגן על הנשלט/ת מפגיעה על ידי קצה הקנה. Have fun & play safe

למעלה