רק תדעו לכם שבזה הרגע אני מתחמקת

רק תדעו לכם שבזה הרגע אני מתחמקת

מעבודת אריזה של דבריי האחרונים שפזורים בבית של אמא שלי! מחר אני עוברת דירה, לבית משלי! עוד צעד אחד לעבר חיים עצמאיים ומספקים... חתיכת דרך עברתי בחצי השנה האחרונה, ואתם הייתם איתי! אז תודה לכם אנשים יקרים שסבלתם אותי בדרך הפתלתלה הזאת. אני יודעת שאני לא היצור הכי קל לעיכול עלי אדמות. אני אני וממחר אני בבית שלי!

ofnick

New member
לולו עגשיו שיהיה הרצועה

או שגוצ'ה כבר יטפל בך

פארש

New member
הי אני זוכרת את זה

זה קטע, כשדברת על זה שאת עוברת דירה חשבתי, בדיוק על הזמן שעזבת את הדירה הקודמת, ובכלל על כל מה שהיה אז וזה הדהים אותי, איך מעגל אחד נסגר ושוב אחד חדש נפתח אצלך, ואיפה היית ואיפה את בזמן כל כך קר. ובכלל שוב פעם אין לי מילים, כי זה משאיר אותי אילמת כשאני מסתכלת על המילים שלך.

bimbi and basla

New member
מזל טוב אני כל כך מאושרת בשבילך

עברת הרבה בחצי השנה האחרונה והספקתי להכיר אותך בחצי השנה הזאת מבחנתי זאת ההההההההההההההההההההמתנה הכי גדולה בעולם שיכולתי לקבל ולהכיר עוד אנשים נפלאים מהפורום הזה ומי שיודע יודע מכך מבלי להזכיר שמות אוהבת אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

05 מיכל

New member
שיהיה לך הכי בכיף בעולם

ושיעברו האריזות בשלום (נפשי הכוונה)!

kniaper

New member
מזל טוב לולו

ממלא אותי שמחה גדולה לקרוא אותך מתחילה להסתדר ולהרגיש יותר שלמות. באמת עברת איתנו דרך ארוכה מה שמאפשר השתתפות של ממש- ממקור ראשון בשמחה. מברוכ על הבית ואת יודעת - הכל נשמע כמו סיכום אבל זה מקסימום סיכום ביניים - מקווה להמשיך לראות אותך פה גם בזמנים טובים וגם בזמנים טובים פחות.

יו איתכם כמה כיף לי לקבל את התגובות

שלכם
ו-
לכל אחד ואחת מכם! אתם מחממים לי את ה-
!

למעלה