רק שתידעו משהו...

MiCroZiP

New member
רק שתידעו משהו...

מידע קטן מהפורום השיקרי,נבזי,לא אמין ופתטי של ערוץ 6: אם תיכנסו לפורום תיראו שם סקר לגבי האם צריך לשדר את דרגון בול זי גם ביפנית... התוצאות הם 97% לא 3% כן ויש יותר מ-7000 מצביעים חבל

Gohan

New member
למה ציפית?...

חבורה של ילדים בני 8 שאין להם מושג מהחיים שלהם, אתה רוצה שהם יבינו את המשמעות של לשדר ביפנית?

trunksson

New member
תסלחו לי!!!

אני עכשיו הולך לפורום המזדיין הזה ונותן להם כאלה הרצאות!!!!!!!!!!! אני יכנס בהם כל כך חזק!!!!!!!!!!!!!!!!! אה ועוד משהו.... אני מבקש סליחה מהפורום על זה שאני מבקר בפורום שלהם....

MiCroZiP

New member
מה לעשות שזה קהל היעד שלהם...

הם לא יכולים להסתמך על ילדים בני גילנו שמכירים את הסדרה הרבה מאוד זמן (הרבה יותר מהם והרבה יותר טוב מהם :) כי מה לעשות שרוב הילדים שצופים בסדרה הזאת בארץ הם 8-10

trunksson

New member
די די די די די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעזרו לי!!!!!!!!!!! הילדים המפגרים בפורום שם חושבים שגוטנקס הכי חזק!!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LINKIN PARK!!!

New member
טוב...

אני הולך לראות את הפורום שם, תאחלו לי בהצלחה, זה מסוכן, נקווה שהטיפשות שם לא תהרוג אותי. לא, סתם, אני לא אוהב לדבר ככה, זאת אומרת בסגנון הזה, זה נשמע סנובי, מאוד. חוץ מזה אני גם לא כל כך מבין בסדרה, מבין טוב, אבל פה יש אנשים שמבינים כפליים ממני אז מי אני שאדבר. בכל אופן, אם אתם אומרים שהם כל כך טיפשים, אז נבדוק.

LINKIN PARK!!!

New member
...

ומי שכתב את המדור, הוא אומר שקרירין הוא היצור הכי חזק בעולם ושהוא חיזר. והוא קורא לקי קאי(אני לא יודע אבל אני בטוח שזה קי). ובפורום יש ילד שקורא למתקפות תרגילים.

U007U

New member
יש שם מישהו שאני מכיר

והוהא פשוט תןתח ב די בי זי הוא מנסה להסביר לילדים המ*ד*ני*ם האלה משהו חשוב ובעל משמעות

Prophet

New member
אבל למה ...

המ*****ם ??? זה לא אשמתם ! הם לא חייבים לדעת הכל .. הם יודעים מה שלימדו אותם ! אין לך מה להאשים אותם אלא רק את מי שלימד אותם (ערוץ הילדים מן הסתם)

למעלה