רק שתדעו

TheBursar

New member
רק שתדעו

היה פה מישהו שלאחרונה חיפש את המפה של עולם הדיסק והצענו לו להזמין מאמזון. ובכן אני רוצה לשנות את עמדתי (לפחות לזמן הקרוב!!!) ובתנאי שיש לו ויזה של לאומי קארד עם 5000+ נקודות. למה אתם שואלים? ובכן, אני הזמנתי מסיטימצקי את המפה, הגיע תוך 4 ימים. אתמול ניגשתי והחלטתי לרכוש למרות שהמחיר היה 86 שקלים. כבר פתחתי את הארנק והגשתי את חתיכת הפלסטיק שהם כ"כ אוהבים להעביר אצלהם כשלפתע פתאום, ללא הכנה מוקדמת וללא התחשבות במצבי הנפשי המעורער שאלה אותי המוכרת (וזה ציטוט מדוייק!!!) "אתה רוצה לשלם חצי בנקודות?" לא הייתי מוכן לכזה דבר ואז האינסטינקט נכנס לפעולה ושמעתי את עצמי אומר "כן, למה לא?" בסופו של דבר התעוררתי מהמצב שנקלעתי אליו כאשר אני יושב באוטו, מחזיק שקית לבנה של סטימצקי עם המפה בתוכה וקבלה ביד השנייה על סכום של 43 שקלים... אז ההמלצה שלי כרגע היא: לכל מי שיש לו כרטיס של לאומי קארד (ויזה עדיף) עם נקודות שאין לו מה לעשות איתם, שירוץ לסטימצקי ויתחיל לבזבז את הנקודות! הרי במיוחד בשביל זה הן קיימות, שנוכל לרכוש פי שניים ספרים באותו המחיר!

Death of Rats

New member
מה, לא ידעתם על המבצע הזה?

הוא כבר המון זמן.... (ובכן, סביר להניח שאני יודעת את זה בגלל שריצה אינסופית בסטימצקי המקומי. אני עובדת שם לפעמים, ונורא אוהבת את שאר המוכרות, אבל בכל זאת, מה, אתם לא קונים בסטימצקי?)

ויימס

New member
ומה אני עושה אם אין לי כרטיס אשראי?

מה אם אין לי עבודה ואני גרה על הספסל ברמלה, בשכונת ג'וואריש?

TheBursar

New member
מוצאת (לוקחת כבן ערובה אם את מעדיפה

מישהו שיש לו כרטיס אשראי תואם למבצע - לפרטים לפנות לעכברוש

במקרה כזה

את לא צריכה כרטיס אשראי. רק לדאוג מהיכן תגיע המנה הבאה. (הומור פוליטי ובהחלט לא שחור. לא לא. לבן.)

למעלה