רק שתדעו

קורינה2

New member
גאלה יקרה

אפשר לשאול...באיזה חודש את ? עקבתי אחרי גלי החום המטורפים שפוקדים אותך,
הרופא החתיך...
שאף אחד לא מכין לך תה
ואפילו כשנחום וליטל התפעלו איך הקפצתם אותם ממקום למקום בת"א (נהגת שודים..).
אך אין לי מושג באיזה שלב את (את וכולנו איתך באתר כמובן..).

gala21

New member
קורינה היקרה..

איך אוכל שלא לענות אחרי שהשקעת כל כך בדקורציה .... אני נכנסתי לתשיעי . השאלה ארוכה אבל התשובה קצרה . מצטערת .:)

קורינה2

New member
יכול להיות שהיא תהיה התינוקת ש..

שתסגור לנו את תשס"ה או שתפתח את תשס"ו.. העיקר שיהיה המון-המון בהצלחה. נ.ב. אני מקווה שיש מישהו שיעדכן אותנו בזמן אמת.

gala21

New member
הסירי דאגה מליבך..

זה ישודר ב"לייב" .. סתם. אבל תדעי . אני מבטיחה.

קורינה2

New member
שאלה אחרונה להיום..

בהופעה שהיתה בצוותא 19.8 . האם נכחת בה? ואם כן, האם היית זו שצעקה "ווהו" כשעמיר הציג את אמיר ? סתם..נזכרתי פתאום.

gala21

New member
הייתי בהופעה הנ"ל..אבל

לא צעקתי "ווהו" . ( גם לא שמעתי.. היה ווהו??) אני פיספסתי..

ezraz

New member
אפשר להתעניין בשלום הגברת?

נעלמתי פתאום בצהריים ונשארתי במתח לדעת מה איתך? חוצמזה, מזל שהזמנתי אייס קפה, ככה הקפה לא התקרר לי למרות שנעלמתי וחזרתי רק עכשיו. לכל השואלים, לא לחדר כושר ולא לים הייתי בעבודה רק לא מול המחשב שלי.

gala21

New member
עזרא..

מה שלומך חמוד.? אני בסדר .. מנקים ..אתה יודע...

ezraz

New member
אני צריך שיחה עם בעלך דחוף

את? בשלב הזה של ההריון, עדיין מנקה? בהריון הראשון זה בטח היה אחרת, נכון? את יודעת מה ההבדל בין ילד ראשון לשני? לילד ראשון נופל המוצץ, ההורים קוראים למכבי אש כדי שישטפו אותו, יעבירו סריליזציה וכו' ורק אז דוחפים לו לפה. בילד השני כשנופל המוצץ, מרימים מנגבים קצת בחולצה ודוחפים לו לפה
נקיון נעים, רק אל תתעייפי יותר מדיי.

ו ר ד ב

New member
לנחום

לנחום כמה הופעות הלכת עד עכשיו רק בסבב של ניצחת איתי הכל

Nahoum

New member
הופעות...

................ נצר סירני - 18/5 ירושלים - 20/5 ירושלים - 17/7 באר שבע - 7/8 תל אביב - 19/8 תל אביב - 9/9 ירושלים - 11/9 תל אביב - 30/9 (בקרוב..) ...............

ו ר ד ב

New member
לנחום אני הלכתי

עד עכשיו מה שעבר זה 4 בתל אביב 1 פסטיבל הפסנתר 1 פתח תקווה לא נחשב התבטלה ויש לי עוד 2 כרטיסים 1 תל אביב 1 גני תקווה

Nahoum

New member
היית באותה כמות הופעות כמוני ../images/Emo13.gif

יאללה - לעבודה - תתחילי לרשום!!

Nahoum

New member
היית במופע לרחל חבה??

חבר'ה - יש לנו כאן נכס יקר לפורום - ורד ב!!!! אז למה את לא כותבת רשמים???? כל הופעה "מיוחדת" שהיית, בנוסף לסיבוב הנוכחי של "ניצחת איתי הכל" - תכתבי עליה. ורד - בבקשה בבקשה בבקשה - תרשמי על המופע הזה - זה נשמע מעניין חבל על הזמן..

ו ר ד ב

New member
לא

לא היה משהו חוץ מזה שהלכתי באמצע עמיר לא הופיע הרבה היו הרבה אומנים וזה התחלק שווה בשווה אבל זה למטרה טובה אז שווה ללכת לא ?

Nahoum

New member
אמת ויציב.

אבל לא היה משהו מיוחד? כמו הופעה רגילה?? איזה שירים הוא שר??

ו ר ד ב

New member
אמרתי לך שיצאתי

אמרתי לך שיצאתי באמצע הוא שר שלכת ונראה לי ניצחת איתי ניצחת איתי הכל אני ממש לא זוכרת אני רק יודעת שלא אספו מספיק כסף אז עשו עוד הופעה אחת אותו הדבר בזה לא הייתי

למעלה