רק שתדעו.

רק שתדעו.

להלן הודעה לכל העולם: תודה להורי על כלום. תודה לחברה ממנה באתי על כלום. תודה להלל על העזרה בהתחלה והניכור בסוף. תודה לאלוהים שלא נותן לי להאמין בו ולחיות בשקט. תודה לכולם. רק רציתי שתדעו שלמרות שלא עזרתם. ולמרות שניסיתם כמה שאתם יכולים שאכשל. למרות הכל אני אצליח. וכשאני אצליח אני לא רוצה לשמוע מאף אחד שום בקשות. אני אגשים את החלום שלי. אשיג עבודה טובה. את זו שאני רוצה כל כך. אני אחקור. ויום אחד יהיה לי כסף. לא רק לחיות אלא גם קצת יותר. ואני לא רוצה שתבקשו ממני אז, כי היום אתם נותנים לי לדמם ולהאבק לבד. אז יום אחד אני אצליח למרות הכל. וביום ההוא. רק שתדעו. אני לא אשכח את הדרך הבודדה ואני לא אשכח את כל הלא ששמעתי בדרך. אני אצליח לבד. ואשאר לבד. תודה.

מאיפה זה בא לך?

בכל מקרה לא תהיה לבד, אני תמיד יאחל לך - ול כ ו ל ם - בהצלחה. למרות שאני לא מכיר אותך.

לילית3

New member
מי אתה??

ולמה לעזאזל לבד??? מה הולך פה??? בשביל מה אנחנו (אני לפחות) כאן??????? לא מכירה, לא יודעת מי את/ה... תחושות הלבד האלה מזכירות גם לי תקופות נשכחות. היה לי קשה לקרוא את ההודעה שלך. תחושת הלבד יכולה להתקיים או מסיבות אוביקטיביות, ולרוב לדעתי, מסיבות סובייקטיביות. מתוך חשש אישי בלתי מבוסס שלאף אחד לא אכפת ואף אחד בחיים לא יעזור. תנסה אותי.
ליה

אני את

ביקשתי כבר מכמה אנשים עזרה למרות שזה משהו שאני צריכה להיות במצב די קשה כדי לעשות ואמרו לא. לאף אחד לא אכפת. אולי יש כאלה שנהנים מסיפור טוב. אבל ממני, אף אחד לא אכפת.

ZVI Z

New member
אני דווקא מסכים ומזדהה איתך

אין לנו,כמובן,את אותם הרצונות אבל אני גם מרגיש שכולם או 'תוקעים מקלות בגלגלים' או סתם לא עוזרים 'לבד לבד,אני רוצה לבד.הבנזונה אמר שהוא רוצה לבד'-עברי לידר

שי י גץ

New member
תרי זוזי אמרת מה שבאמת קורה

הגשת את זה יפה. בצורה נכונה ואמיתית. אני מרגיש כמוך. ויש עוד כמה כאלה. שלא מגיעים להגיד את זה. בוחנים אותך כמו חשוד. אתה זה אתה והם זה הם. בכל אופן שיהיה לך רק טוב. ואולי גם לי.מי יודע?

ידו בכל

New member
היי את

אין ספק שההודעה שלך נכתבה ממקום של קושי ובתקופה שהיא לא קלה לך. אני אענה לך תגובה כללית כי גם ההודעה שלך היא כללית. אני אישית מתיחס לעזרה כמשהו שהוא אקסטרה ואני אומר תודה אם אני מקבל אותה. הגישה שלך שאת תצליחי לבד היא באמת הגישה הנכונה והבריאה רק חבל שמלווה לה תחושות מירמור. הגישה הזו, גם תבטיח לך שתדעי להנות מעזרה שמוגשת לך גם אם היא במינון קטן ממה שהיית מצפה וממה שיתכן שאת צרכה. הבעיה המרכזית של אנשים בכלל ושל יוצאים בפרט הינה כסף. זו הסיבה מדוע חצי עולם רודף אחריו. כסף לא מתגלגל ברחובות ומתן כסף כעזרה איננו אפשרי. אני חושב שטוב עושה הילל שאת מעט הכסף שיש לה, היא מקדישה למילגות לימודים אשר עוזרות ליוצאים לרכוש השכלה. השכלה הוא אחד מהכלים אשר עוזרים לאדם להתמודד בכוחות עצמו עם המציאות. לגבי הפורום הוא יכול להציע בעיקר תמיכה ולמרות שזה לא הרבה זה גם משהו. שרק תרגישי טוב יותר.

כן כן כן.

למרות ההודעה האופטימית אני על סף יאוש נראה לי הרבה יותר נחמד לקפוץ מבנין נחמד מאשר להאבק בדברים שאני לא יכולה.

שי י גץ

New member
תרי החיים קשים מה לעשות פה לא

תמצאי מזור לצרותיך. אני גם כמוך קשה לי.אני לא מצפה לעזרה מאיש. כי כל אחד דואג לעצמו.והכל דיבורים. אין מעשים.אז תרי תהי עם עצמך תחשבי נכון. ןאני מאמין שאם תאמיני בעצמך בלבד. יהיה סוף טוב לכל צרותייך. אני מתחיל לחיות כעת לאחר קשיים מרובים. אז אני יכול כל אחד יכול. תהי חזקה ואני מאחל לך רק טוב.

סיטרא

New member
יו... עצוב!

מה נותר לי לאחל? שבאמת תצליחי להתגבר על הכל, ובעוד כמה שנים תסתכלי על כולם מלמעלה. בקשר ל"הלל" אני לא יודע, לי דווקא עזרו/עוזרים מעל למצופה.

למעלה