רק שתדעו!.

רק שתדעו!.

אל תתחילו לצעוק עלי אני רק מודיעה משהו!.... ביום שלישי נראה לי בvh1 בשעה שבע יהיה עשרת הגדולים של שירים עם גונגל ואני מנחשת שיהיה את welcome to the jungle רק רציתי שתדעו........(למי שאוהבת את gnr)

ganja man

New member
בטח יהיה גם את...

Groege of the jungle(כן השיר של הקומדיה הדבילית) של Presidents of the united states of america

היה הרגע welcome to the jungle

של גאנס אנד רוסאס זה היה מקום ראשון בtop ten יוווווווווו ויהיייייייייי

די עם גאנז!

נמאס כבר מהדיבורים על גאנז! זה פורום נירוונה,וגאנז רחוקים מהסגנון של נירוונה (וגם מהרמה...) חוץ מזה שקורט ואקסל לא ממש אהבו אחד את השני כידוע,ולא אכפת לי שתאהבו גם גאנז וגם נירוונה,אבל אתם לא צריכים לדבר על זה בפורום הזה, וביחוד לא לנחש שיהיה שיר שלהם באיזה תוכנית...

the sofa city

New member
סליחה?

הרמה? אני לא ידיג שום דבר שאני יצטער עליו אחרכך אבל הרמה? איך אפשר בכלל להשוות? זה שתי להקות שונות לגמרי (בסגנון, בדרך הבעה, בשפיות... סתם סתם....) אבל ברמה? אתה לא אוהבת גאנס נכון... אז זכותך אתה יכול לבקש שנפסיק לדבר עליהם אבל ברמה? שמתם לב למוטיב החוזר?

צודקת....

הם שתי להקות שונות וזה לא שהתחלתי לדבר עליהם רק ציינתי לא ניחשתי!...... ומי בכלל שואל אותך הא?.....
(זה הפוזה הכי קרובה שמצאתי בסמיילים!....)!.

תפתחי איזה שירשור שאת רוצה

את לא שואלת אותי,אבל רק שתדעי שיש לך יותר מדי הודעות מטומטמות וזהו... תעשי מה שאת רוצה... ובקשר לרמה של גאנז,דעתי הפרטית שלי

The Sandman

New member
אנשים מספיק בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דורון צודק זה פורום נירוונה ותפסיקו לדבר על גאנז תשלחו את זה במסרים אישיים או שתיפתחו פורום רק אל תדברו על זה פה...

למעלה