רק שתדעו...

MeetLofe

New member
אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה

ענין של טעם סליחה כן?אבל אייס גרוע יותר מסקוט אני ממש מתפלל שהוא יעוף בשבוע הבא

walla246

New member
ע ז ו ב...

בזבוז שלל זמן... לא נראה לי יצא לך מזה משהו שתתפלל כי אנשים אוהבים אותו [ביניהםם-אני
]...ואנשים מצביעים בשבילו..כי הוא פשוט מ ו כ ש ר. אז מה אם הולך לו קצת רע בזמן האחרון ולא-לפי לדעתי הוא ממש ממש ממש לא יותר גרוע מסקוט.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בזמן האחרון?

הוא היה בבוטום 3 שלוש פעמים מתוך חמש.

walla246

New member
soooo?../images/Emo46.gif

וקארי לא היתה 10000 פעם בבטום 3??? היתה גם היתה... "על טעם ועל ריח אין להתווכח"...

whatever4

New member
מה? קארי של שנה שעברה?

היא אפילו פעם אחת לא הייתה בבוטום שלוש.

MeetLofe

New member
אם אנשים כ"כ אוהבים אותו

תסבירי לי דבר אחד איך בסקרים באינטרנט הוא היחיד שלא נכנס כפבוריט [אם את יודעת על מה אני מדבר ואם לא חבל] ואיך הוא היה כבר 3 פעמים בבוטום 3? אני לא רואה שום כישרון מיוחד באייס חוץ מאולי שירה נחמדת שגם את זה הוא לא עושה כמו שצריך ובקיצור לכל מה שאני אומר אני רוצה לראות שהיית כ"כ אוהבת אותו אם הוא לא היה נראה כך

walla246

New member
טוווווווווווב....

אם אתה לא אוהב אותו ואתה חושב שהוא שר גרוע!?ב ע י ה ש ל ך ... כי אני כן אוהבת אותו... ו-וואלה אני לא יכולה להגיד לך אם ההיתי אוהבת אותו או לא אוהבת אותו אם הוא היה נראה אחרת בגלל שהוא נראה כמו שהוא נראה. הסקרים באינטרנט ממש ממש אבל ממש לא מציקים לי. והוא היה בבטום 3 כי לא הלך לא טוב. ואני דווקא כן רואה כישרון מיוחד באייס וזה הרבה מעבר לשירה נחמדה שיש לעוד 1000000 אנשים בעוווולם. אין כזה דבר "עושה כמו שצריך"...הוא עושה וזה מספיק [לפחות בשבילי!].

למעלה