רק שתדעו...

walla246

New member
רק שתדעו...../images/Emo58.gif

לדעתי זה שאתם כל הזמן אומרים כמה שאייס צריך ללכת זה ש ט ו י ו ת... הוא אחלה זמר-ונכון,הולך לו קצת "רע" בזמן האחרון אבל אני אומרת לכם שהוא עוד יפתיע... ודרך אגב אני ממש לא "מעריצה" גדולה של אליוט אבל הפעם לא הגיע לו ליהיות בבטום... מה שרק מוכיח שפעם אחרי פעם הקהל האמריקאי עושה גם החלטות שגויות... מה שאומר שאם אייס עוד שם אז כנראה שעוד מגיע לו מאיזה שהיא סיבה!

Fairywitch

New member
בזמן האחרון?

מתתי עליו בהתחלה, ואני מודה שזה בעיקר בגלל שהוא הזכיר לי חיצונית את קונס. אבל לא ממש נהניתי מאף הופעה שלו, מהיום הראשון של התכנית. היו טובות, אבל לא הייתה אף הופעה "וואו". אז על הלוּק אני מזילה ריר, והייתי גם מתחתנת איתו
. אנשים- האיש מתנדב בבתי"ח לילדים...
אבל כפרפורמר- זה לא זה

walla246

New member
לדעתי...

פרפורמר זה ממש ממש לא הכל...נכון,זה חלק חשוב,אבל זה לא מה שהופך אחד או אחת בתחרות ל-"אמריקן אידול" הבא.... אמרו את זה לא פעם ולא פעמים שצריך יותר מיופי[שאת זה בטוח יש לאייס] וקול [שגם את זה יש לו אבל בזמן האחרון הבחירות של השירים גרועות]... לדעתי לאייס יש את "המשהו" הזה שתמיד אומרים שלאיידול צריך ליהיות... מבחינתי קונסטנטין הוא רק מתמודד מהעונה שעברה...הוא לא מודל לחיקוי בשביל אייס כמו שאנשים חושבים. כל העולם בטוח שאייס מנסה ליהיות כמו קונסטנטין וזה לדעתי לא נכון... אבל כמו שהדגשתי- ל ד ע ת י.

Lady in red2

New member
לא יודעת

אבל אייס ממש מזכיר לי את חברי להקות ה-boy bands למיניהם שהייתי אוהבת בגיל 12-13 - ווסטלייף, בקסטריט בויז וכד'. ללהקות כאלה הוא מתאים, לא לאמריקן איידול. במיוחד אחרי האכזבה של שנה שעברה שבו הפסיד לקארי צריך השנה זוכה שבאמת מגיע לו. יש כבר כ"כ הרבה זמרות בסגנון של קארי, ובו הוא זמר באמת מוכשר שמאוד הגיע לו לזכות. בעונה הזאת, עד כמה שאליוט נהדר וטיילור מצויין, היחיד שצריך לזכות לדעתי הוא כריס. אם לא זה כבר יהיה יותר מדי...

Lady in red2

New member
אגב, הנושא הבא הוא ../images/Emo58.gif

רוד סטיוארט!
אבל אני כבר אנמיך ציפיות לגבי בחירות השירים...

oceanblaze

New member
../images/Emo45.gif.

[סתם משהו שהפריע לי, אייס לא מתאים לבקסטריט בויז. תודה. אבל חוץ מזה אני מסכימה עם כל מה שאמרת.]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הוא עוד יפתיע? מתי? חוץ מהתוכנית הראשונה שעוד החמיאו לו (דגש על "החמיאו", אני לא הבנתי מה מתלהבים ממנו), הוא בוחר שירים זוועתיים ושר אותם בצורה נוראית. ושלא תגידי שזה שבוע לא טוב. זה שבע או שמונה תוכניות לא טובות. אם אחרי זה הוא עוד יכול להפתיע, אז הגיע הזמן ובוקר טוב. אבל כבר הבנו מה הוא יכול לעשות. והבנו שזה לא טוב מספיק לדעת חלקנו. ובמקרה הזה, הגיע הזמן ללכת הביתה. ועם הוא עוד שם, אז זה לא אומר שמגיע לו, זה אומר שיש לו המון מעריצות ושיש פחות טובים ממנו.

walla246

New member
ממש ממש לא נכון...

כאילו מי אני להתווכח איתך אם הוא מספיק או לא מספיק טוב בשבילך, אבל לדעתי-יש לו עוד הרבה מה להראות,וזה לפחות לפי דעתי ממש אבל ממש עוד לא הסוף שלו בתוכנית. ובעצמך אמרת שיש פחות טובים ממנו מה שאומר שעד השלב הזה לפחות הגיע לו להישאר... חוצמזה זה עובדה שכל מי ששם עבד קשה מאוד בשביל להגיע לשם, בין אם הוא טוב או לא...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כשאמרתי פחות טובים,

התכוונתי מבחינת הופעות שבועיות. דעה זו דעה אחרי הכל, אבל אני די מאמינה שאחרי שמונה שבועות, הוא כבר לא יכול להפתיע, והוא מיצה את עצמו. אם הוא רוצה שהמסע שלו בתוכנית יהיה מוצדק ומוערך, הוא צריך להצדיק את שהותו שם כל שבוע. אם זה היה תלוי בי מבחינת ההופעות שלו, הוא היה עף לפני כל כך הרבה זמן. מזלו שהוא יפה. אולי הגיע לו להישאר עד השלב הזה, כי אומרים שאולי זו רק בחירת השיר ואולי הוא עוד יפתיע, אבל כמו שאני חוזרת ואומרת, אחרי שמונה תוכניות, כבר ראינו למה הוא מסוגל ומיצינו את ה"הוא יכול יותר!". עכשיו כבר ברור למה הוא מסוגל ואני לא חושבת שמכאן הוא יכול לעלות גבוה מדי. ולא באמת איכפת לי שאנשים עבדו קשה כדי להגיע לשם. הם הגיעו לתוכנית וכאן נכנס תפקידם של הצופים, לא לפניכן. אנחנו מעריכים אותם לפי הביצוע שלהם כל שבוע ולא לפי מה שהם עשו לפני התוכנית כדי להגיע לאן שהם עכשיו. כמובן שהמתחרים הגיעה לתוכנית כי יש אליהם דרישה מסויימת, אבל זה לא אומר שאייס צריך להישאר מעבר למה שהוא נשאר עד עכשיו.

walla246

New member
לא חושבת כמוך...

הוא טוב,ומגיע לו ליהיות שם,לפחות עד עכשיו... אבל כמו שאומרים: "כל אחד והדעה שלו"...

Fairywitch

New member
אם כבר הזכרנו את אייס(לא ספוילר)-

הנה כמה תמונות שלו שמצאתי. על הכשרון המוסיקלי שלו אפשר להתווכח, אבל לא רבים יכחישו שהוא נראה חבל"ז

blaahh

New member
מצטרפת!!!../images/Emo13.gif

התמונה הכי חמודה בעולם!!! הוא כזה מלאכי ושלוו כשהוא ישן...

למעלה