רק שתדעו ש...

Amor fatal

New member
רק שתדעו ש...

פתחתי עצומה להבאת קליאופטרה לארץ!! חחחח אבל רק ליתר ביטחון!! אם יגידו שלא מתכוונים להביא את הסרט..אני אפרסם את העצומה ונתחיל להילחם!! *יאיר דורי- היזהר והישמר* פחחחחח אני פשוט כבר מתה לראות את הסרט!!

Amor fatal

New member
אני אראה את הסרט הזה בכל מצבבבב

ולא משנה כלום!! אני אבקש מאנשים שאני מכירה מארחנטינה שישלחו לי!! ואם נהיה יחד ונילחם בטוח שננצח ונראה קליאופטרה!!! חחחח *אני רואה יותר מידי סרטים?!* זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד ללכת כולנו יחד לקולנוע לראות את נטי שלנו!! ולשיר יחד..ולהנהות מהמשחק שלה!! חלווווםםםםםם
אמן שיתגשם!!

Amor fatal

New member
הנה העצומה!!!!!כנסווו!!

http://www.azuma.co.il/show_signslist.pl?id=592&pass=&email= מי שרוצה מוזמן לחתום עכשיו..זה דווקא טוב להקדים תרופה למכה!! אם יודיעו שלא מביאים את תהסרט כבר תהיה לנו עצומה עם הרבה חותמים..זה יכול להיות מועיל..וגם נחסוך בזמן!! (חחחח אני ממש חושבת על הכל..אה??חח) בקיצר..אתם מזומנים לחתום...רק אל תשכחו לרשום אימייל אחרת ההצבעה שלכם לא תיחשב!!

n a t y 77

New member
אני חייבת לספר את זה כנסו!!

דוד שלי לפני שבוע ניפגש עם יאיר דורי והוא הביא לבת דודה שלי את החולצה השחורה שהמורדים היו איתה באארץ...!! והוא אמר שהוא כזה מכיר אותו והוא יפגש איתו עוד הרבה פעמים..והוא אמר לבת דודה שלי (הבת של דוד שלי) שהמורדים שוב יבואו אז היא תפגוש אותם..!!! וביקשתי שהוא ישאל אם אני יוכל להיפגש עם נטי כי יאיר מכיר אותההה!! דההההה.... טוב בקיצור אני יכולה להגיד לדוד שלי שאם הסרט לא יגיע לארץ..אז....שיגיד ליאיר או משהו....לר רעיון.....???????? נ.ב תראו מה הכנתי רקע של קליאופפטרה..הוא פשוט אבל נחמדדדד טוב תגיבו!

Tustus

New member
רקע יפההה ו... ../images/Emo36.gif

את יכולה להגיד לדוד שלך שיגיד ליאיר דורי שישאל אותו אם מתכננים להביא את קליאופטרה לארץ ולהגיד לו שיש הרבההה אנשים שרוצים שזה יגיע

Tustus

New member
גם לדעתי עצומה לא תעזור

אם הם יחליטו לא להביא את הסרט אז הם לא יביאו... מממש לא אכפת להם
אבל... צריך לפחות לנסות
אז תתחילו לחתוםם
אם ניהיה ביחד, מאוחדים נצליח לנצח אותם
חחח.. מאיפה זה יצא לי

Amor fatal

New member
חחחחחח אם ננסה לא נפסיד כלום!!

ובת אל זה יהיה אחלה אם תבקשי מדוד שלך!! כמה שיותר ינסו יהיה יותר טוב!! בסוף נראה קליאופטרה!!!

Tustus

New member
אממ.. יש משהו מוזר בעצומה../images/Emo36.gif

חחח... צריך לפתוח בגלל זה עצומה חדשה או שאפשר לסדר את זה

n a t y 77

New member
בטח שאני יגיד לו שישאל אותו..

אני לא יוותר לו..יאיר יביא את הסרט ודיי! לא הגיוני שלא יביאו את הסרט של המושלמת לארץ...זה יהיה עצוב...ואני מבטיחה להגיד לו שישאל אותו..!!

Amor fatal

New member
אופסססס פחחחח אני לא מאמינהההה

איזה פאדיחות!! גאדדדד ואי אפשר לשנות:(( מה עושים?? לפתוח חדשהה?

Amor fatal

New member
איזה הישג.....

היום פתחתי 5 עצומות לקליאופטרה!! חחחחח בכל אחת יש טעות אחרת!! בעעעעעעע הנה העצומה הסופית חחחחחח סליחה על השיגוע

Tustus

New member
חחח.. אז זאת הסופית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בטוחה../images/Emo35.gif

Amor fatal

New member
חחחחח בסוף יקרה לי מה שקורה בקבוצות

יאהו... יכתבו לי שפתחתי יותר מידי עצומות ביום אחד!! חחחחחח כן וזה בטוחה שזאת הסופית!! "וזה סופי" חחחח

Amor fatal

New member
יאאאאא ניר איזה כיייף לךך!!

הלוואי שיום אחד גם לי יהיה רקע של נטי עם הציור שלי... והנה שלי: (דרך אגב נשארתי ערה כי במילא אני צריכה לקום ב-8 וחצי כי יש כוכב נולד <תזכורת**) ולוקח לי חצי שעה להירדם ו-45 דקות להירדם חחחחח אז לפני החישוב שלי זה כבר לא משתלם חחחח אז אני ערה!!)

למעלה