רק שתדעו שנפגעתי...

צביקוש21

New member
רק שתדעו שנפגעתי...

לכל חברי הפורום ! נפגעתי קשות... ביקשתי בשבועיים האחרונים עזרה בקשר לכמה דברים ואף אחד מלבד משה לרר לא ראה נכון להתיחס אפילו להודעות שלי! באמת תודה על הסיוע....

ornan

New member
../images/Emo52.gif

בוקר טוב צביקוש מצטערת אם נפגעת, אבל אחרי חצי שנה בפורום, אני חושבת שיכולת להבין שפשוט לא היה לחברים במה לעזור לך. אין טעם לשרשר סתם הודעות ולנפח את דפי הפורום. כולנו כאן כדי לחפש, בתקווה למצוא. עקוב אחרי ההודעות וראה שהודעות רבות אינן נענות ומאידך היכן שיש איפה, מה, מי. ולאן.... מיד החברים עוזרים והעזרה בד"כ עניינית וטובה. אל תתייאש, נסה שוב ושוב שיהיה לך יום טוב ארנה

yoavep

New member
אם אני הייתי נפגע מכל הודעה

ששלחתי ולא זכיתי ולו למענה אחד, אוי ואבוי לי... כמו שכבר ענו לך, כנראה לאנשים לא היה מה לתרום לך אז נא לא להיפגע. אני בטוח שלהודעה הזאת שלך יהיו הרבה תגובות
יום טוב ושבת שלום

שרי סילבר

Active member
מוכנה להתנצל... אבל אתה יודע שניסיתי, ואני עדיין מנסה לעזור כמיטב יכולתי. בשלב הזה היית כבר אמור לדעת, שאם היה לי איזה עדכון בקשר לנושאים הקשורים למשפחתך, הרי שהיית מקבל ממני מסר אישי, מבלי לחכות להודעה ממך. אז כמו שאמרו פה האחרים, לא תמיד יש לנו מידע מיידי, וכמו שאני תמיד אומרת, הרבה, הרבה סבלנות צריך בסיפור הזה. אל תתיאש!

כמו מנהג לנהג../images/Emo73.gif

נפגעת קשות
, אך טוב שנישרת בחיים
לא ברור במה נוכל לעזור, למרות שאיני מבטיח מראש הצלחה
גם לי יש בבית מוצר בשם צביקוש18

למעלה