רק שתדעו לכם....

רק שתדעו לכם....

שאתם מה זה לא בסדר! לדעתי ... אני היחידה שיושבת במשרד... וכולכם... נטשתם אותי לגורלי האכזר (דפים ... דפים ושוב דפים חחחחחחחחח) על מצפונכם (חחחחחחחחחחחחחחח)

פסי

גם אני במשרד אך זה סוף שנה ואני בלחץ.ספרי הנהלת חשבונות צריכים להיסגר. את לא לבד. השאר כנראה חוגגים.

שיחגגו בכייף ....

רק מה... שיזכרו את אלה שצמודים למסך..... עם הניירת והטלפונים! לא צודקת?!

מי חוגג?

גם אני בעבודה.. שונאת סוף שנה.. מלא מלא דוחות.. שיחגגו בכייף אבל שישאירו סופגניות.. :)

Netta79

New member
פסי .........

אני מקנאה בך !!! מתה להיות בעבודה אני כבר יומיים בבית (תסמונת השפן הקטן ) ויש לי ים .................של עבודה טוב... לפחות אני יכולה לקרוא אתכם מפה...
~נטע

נראה לך שאת לבד?

אמנם אין לי דפים אבל יש לי "מכבש" על הראש נהייה לי ראש מלפפון איזה כף מחר לא ליאור

אתם רואים?????

עד שלא מרטתי את שיערות ראשי (חחחחחח) וצווחתי... הייתי לבד כאן! שמרתי על המקום...(ענניה בחופש חחחחחח) תגידו... מגיע לי פרס לדעתכם?????? (בטח מגיע חחחחחחחח) בת'כלס.. צודקים.. עדיף להיות בעבודה לפעמים מה גם שמחר... מצפה לי יום כייף עם האחת והיחידה... (הבת שלי) ו.. .תיכף התיק על הגב... מכבה את האורות.. ויוצאת הביתה.. מה יש? תתגעגעו קצת..

שמים1

New member
אני בבית ../images/Emo3.gif

מכינה מטעמים לשבת ..... והייתי מתחלפת איתכם בשמחה.

odo13z

New member
היייי חברים לצרות....../images/Emo6.gif גם אני...

תקוע בעבודה מול המחשב כל היום.... אני פה עד שש בערב.... מצד שני.... זה לא כל כך נורא..... כל עוד אתם על המסך שלי..... ויכול מידי פעם לשרשר לכם..... בתענוגות....

רגע.. .רגע...

אני רוצה להבין... את מוציאה לי לשון????????????????? (חחחחחחחחחחח) שדרי מטעמים ...

טאKילה

New member
גמני תקועה...../images/Emo67.gif

מול בקלאוות מדובשות
וסופגניות חמות מלאות ריבה אדומה וריבת חלב.
תגידו לי מה לבחור?

למעלה