שבגללכם אני מתגעגע לליהי, ושאני שוקל להיות חבר קיבוץ ארבל עצור !! ברגע זה לפני שזה מתחיל לקבל תאוצה . וBOA מספיק לבעבע זה מתחיל לעייף. אתם עוד תגררו אותי לזה. דיי חברים. אני עייף ומת לישון, פטישון.
לילה טוב לך פטישון , אתה בטח תהיה קצת בהלם כי זאת אני . קראתי שאתה רוצה להיות קיבוצניק , אחלה . חחחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקת . מתאים לך לקום בבוקר מוקדם כל יום ? לחלוב פרות ? לצאת לשדות ?? אה, הבנתי אתה רוצה להיות אחראי על המתנדבות ??????? מקווה שתקבל מילים אלה בצחוק כי הם נכתבו בשביל לצחוק העברנו בזמן האחרון הרבה מהאנרגיות שלנו לדברים שליליים וקצת נמאס. הגיע הזמן לדברים חיוביים לאנרגיות חיוביות . אז מקווה שוב שתצחק . לילה טוב לך וקח אטבים לאוזניים כי בבוקר קמים לקול התרנגולות . חחחחחחחחחחחחחחחחחח שרון
שרון נראה לך שפטישון מתכוון ללכת לקיבוץ. אולי כן במחשבה שניה אני יודע שהוא אוהב פרות כנראה שזו הסיבה . חחחחחחחחחחחחחחחחחח פטישון הצלחת להצחיק אותי יה מלעוןןןןןןןןןן.
פטישון הרגע פעם ראשונה , נפלתי בכסא אחלה , רוצה לראות חחחחחחחחחח אתה תמות שם / או הקיבוץץץץץץץץץץץץץ ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח ח במחשבה שניה אולי באמת המיתנדבות .............. הולכים יחד ממני קצין וג`נטלמן