אולי באמת הגזמתי
לא כל תומך שרון הוא מהסוג האחד ולא כל תומך ביבי הוא מהסוג האחר. אבל הטענה שלי שעתיד ישראל אינו עומד בראש סדר העדיפויות של רבים מתומכי שרון (לא כולם, מוסכם) עומדת בעינה. ואני לא אומר את זה כי אני תומך בנתניהו - אני אומר את זה מתוך שיחה עם ליכודניקים. שים-לב שעוד באותה הודעה אמרתי שצריך לדבר עם תומכי שרון וביבי, ולראות שזה המצב. לא אמרתי "ככה זה כי אני אומר". הסברתי מה הניסוי שעשיתי, והזמנתי את קוראי ההודעה לעשות את אותו הניסוי. ואני מרשה לעצמי לעשות כך, רק בגלל שאני בטוח שהתוצאות יהיו זהות. לגבי הטרנספר - בוא נהיה מהותיים. אני תומך בטרנספר (ולא משנה איזה סוג), אבל כמה שלא אתמוך ואשכנע, כזה לא יהיה עד שלא יקרה משהו דרסטי בעולם, כמו מתקפה על עיראק, כמו פיגוע טרור מוסלמי אדיר באירופה, או משהו מסוג זה. כך שתמיכה במפלגת מיעוט שאפילו מייצגת את הדעות שלי בדיוק לא תועיל לי. אני מעדיף לתמוך במפלגה הקרובה ביותר לדעות שלי, בין אלו שיכולות לשנות משהו. וזו כמובן הליכוד (שכן האופציות הן ליכוד ועבודה). מעבר לכך, רבים בין אנשי הליכוד מחזיקים בדעות קרובות מאוד לשלי. גם חלקם אנשים מאוד חכמים, ואין לי ספק שיש במוחם רעיונות טובים משלי אפילו. אני לא בטוח שאני יכול לאמר אז זה על מולדת למשל. מה כן - אם אני אראה שלליברמן יש סיכוי להשיג 20 מושבים או יותר, אני אתמוך בו (ואפרוש מהליכוד, בהתאם). עד אז, אני ליכודניק כמו שתמיד הייתי.