רק שרון יכול

אס אדום1

New member
רק שרון יכול

תבינו שאנחנו צריכים לנצל את זה ששרון הוא ראש ממשלה עכשו. כי אחר כך נצטער שלא ניצלנו את הייתו בשילטון מה ששרון יכול ביבי לא מסוגל לעשות.

אתה מתגייס לשריון?

אם כן- אני מברך אותך על הצטרפותך לחיל נפלא זה (דווקא בתור איש חי"ר). בהצלחה.

maruan

New member
בוקר טוב לכולכםםםםם יש לי חדשות

בס"ד כמה שהחדשות טובות יותר ממה שאתם יכולים לדמיין לעצמכם שמיר אמר בגל"צ שהוא לא תמך ולא יתמוך בנתניהו שמיר תמך ויתמוך באריאל שרון עד הסוף עד שינצח את נתניהו ניצחון מוחץ הסקרים אומרים 56 לשרון 34 לנתניהו .נתניהו פורש אחרי התבוסה והוא יפרוש מהחיים הפוליטיים .אם יהיה בממשלה ואם וכאשר יחליט יהיה שר חוץ בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן

והיה אם יפסיד נתניהו....

שיאשים רק את עצמו. לא הוא זה שהפסיד, אלא החבורה שהקיפה אותו, והוא זה שבחר אותם, אחד אחד.

קשת, אני לא נוהג לפרסם כאן שמות

מפאת כבודם של אנשים. אני לא אומר שהם גרועים יותר או טובים יותר ממאן-דהו. אני אומר: כשהמפעל מתמוטט, זו לא רק אשמת המנכ"ל, אלא אשמת מנהלי האגפים. המנכ"ל אשם כמובן, בכך שבחר את ראשי האגפים.

hungry penguin

New member
מתאום אתה אוהב את שמיר?

זה מפחיד לראות איך שאנשים מתחילים לאהוב את האנשים שהכי פגעו במדינה, כי הם לא תמכו ביבי שלדעתי דווקא היה רה"מ הטוב בתולדות ישראל. שמעתי אפילו חבר ליכוד כבר מצביע על זה שפרס אינטילגנטי ושונא את ביבי... תראה לאן התדרדנו.

hungry penguin

New member
מתאום אתה אוהב את שמיר?

זה מפחיד לראות איך שאנשים מתחילים לאהוב את האנשים שהכי פגעו במדינה, כי הם לא תמכו ביבי שלדעתי דווקא היה רה"מ הטוב בתולדות ישראל. שמעתי אפילו חבר ליכוד כבר מצביע על זה שפרס אינטילגנטי ושונא את ביבי... תראה לאן התדרדנו.

hungry penguin

New member
מתאום אתה אוהב את שמיר?

hungry penguin

New member
מתאום אתה אוהב את שמיר?

lsg101

New member
שאלה

"זה מפחיד לראות איך שאנשים מתחילים לאהוב את האנשים שהכי פגעו במדינה, כי הם לא תמכו ביבי " - איזה מן שטויות אלו? אתה תומך בביבי, כל הכבוד. אבל זוהי דמוקרטיה, וכל אחד יכול לבחור במי שהוא רוצה. אתה חושב שהוא היה ראש הממשלה הטוב בתולדות ישראל? כל הכבוד לך. אנשים אחרים מחזיקים דעות שונות. חלק חושב שבגין היה הטוב ביותר, חלק חושב שבן גוריון היה הטוב ביותר, חלק חושב שאשכול היה הטוב ביותר וחלקים אפילו חושבים שרבין היה הטוב ביותר. אז כולם טועים? רק אתה צודק? די כבר לגישה הזאת שאומרת שמי שלא תומך בי (או במועמד שלי), מוביל את מדינת ישראל לאבדון. זה לא המצב. ועובדה היא שאנשים כמו שמיר שמתנגדים בכל גופם למדינה פלסטינית וחושבים שזו סכנה ממשית למדינה, עדיין לא תומכים בביבי - למרות אמירותיו. דרך אגב: בויכוח הקודם אמרת שלא אכפת לך מערביי השטחים, אפילו אם ניפרד מהם והם יקימו מדינה (ציטוט: "ובאמת שלא איכפת לי מערבי עזה או הגדה. אם צריך, אני אסוג לקווי 67 כבר מחר."). אם זה המצב, למה שלא תתמוך במצנע? הוא יוביל אותך לפתרון הזה מהר יותר. ואגב, עדיין לא הבנתי את הגרף עם ערביי ישראל. אך אם אתה מוכן לרעיון היפרדות של שתי מדינות, פשוט תעביר אותם לחלק של המדינה הפלסטינית, ואז פתרת את זה ויש לך רוב ב"מדינה" היהודית. ליאור

hungry penguin

New member
מוציא דברים מהקשרם

אמרתי שאני מוכן לעשות וויתורים כואבים ביותר למען קיומה של ארץ ישראל, ואם זה אומר שאין ברירה וצריך ליסוג לקווים ההם, אני מוכן. כי אני לא איש עקרונות - כל מה שאיכפת לי זה שתהיה מדינת יהודים בעולם. אבל נכון להיום אני מאמין שנסיגה לגבולות 67 מסכנת את קיום המדינה היהודית. כמו שאמר ביבי, "כן למדינה פלסטינית, פירושו לא למדינה ישראל". אני מסכים. אבל אם ייתנו להם לבחור בישראל, אז לא תהיה ברירה אלא לסגת... אלא רק שזה לא יפתור את הבעיה בגלל ערבי ישראל. ולכן אני תומך בטרנספר. אז הנה הדברים כמו שהם נאמרו, ולא כמו שאתה רוצה שיראו. ובנוגע לכפיה שלי - אתה מדבר שטויות... אתה מרגיש מאויים מהנכונות לי? אתה מתחיל ללכלך? אני תמכתי בשרון כל החיים שלי. אני הראשון שמגן עליו בסביבה שלי, כשאומרים שהוא אשם בפשעי מלחמה או בשטויות כאלו. אבל לצערי הוא ראש ממשלה לא טוב (אפילו גרוע), עם בן גנגסטר. ולכן אני לא רוצה ליד כסא רה"מ. אבל מתי אמרתי שמי שלא תומך ביבי לא בסדר? ההערה האחרונה שלי הופנתה למרוואן, שאמר שעד שרון הוא אף-פעם לא תמך בליכוד, ועכשיו פתאום איכפת לו ממה ששמיר אומר כי הוא תומך בשרון... זו צביעות - תודה בכך.

lsg101

New member
אכן צביעות

ראשית, לא הסברת את עצמך קודם כך. אמרת שלא אכפת לך מהערבים שבסביבה ושמצדך שייתנו להם את יש"ע. כצופה מהצד, לי זה נראה כמו שמאלנות במיטבה. בקשר למרואן: אכן יש מידה מסויימת של צביעות בכך שהוא טוען שהוא אף פעם לא הצביע ליכוד, ומשתמש בשמו של שמיר - ראש ממשלה לשעבר שהוא לא הצביע עבורו - כטיעון למה לתמוך בשרון. בקשר לשרון: כמו שאמרתי זו זכותך לחשוב שהיה ראש ממשלה רע כמו שזכותך לחשוב שנתניהו היה הכי טוב אי פעם. אבל אני חושב שזה קצת מבזה אותך ואת אלה שמתווכחים איתך, אם אתה טוען שהדעה שלך היא הלגיטימית ומסווג את מי שחושב שונה ממך כאדם שפחות אכפת לו מהמדינה או כ"ליכודניק מזוייף" (ציטוט:" בדרך כלל, אלו שאיכפת להם מהליכוד יותר ממדינת ישראל יצביעו שרון, כי הוא יביא מנדטים למפלגה (שמלאנים) וכי הוא יסדר דילים. אבל ליכודניק שחושב רק על עתיד המדינה, ולא על חברים או מושב טוב בכנסת, יבחר ביבי." - תומכי שרון, אנשים שלא אכפת להם מהמדינה). בקשר לטרנספר: אפילו מולדת שהיא מפלגה שחקקה על דגלה את הטרנספר, לא תומכת בגירוש ערביי ישראל, למיטב ידיעתי (היא לא תמכה כשזאבי היה בחיים). כלומר, היחידים שאולי מסכימים איתך בנושא הזה הם כך. ואגב, אם אתה תומך בטרנספר מדוע לא לתמוך באיחוד הלאומי, ולחזק אותם? ליאור

hungry penguin

New member
אולי באמת הגזמתי

לא כל תומך שרון הוא מהסוג האחד ולא כל תומך ביבי הוא מהסוג האחר. אבל הטענה שלי שעתיד ישראל אינו עומד בראש סדר העדיפויות של רבים מתומכי שרון (לא כולם, מוסכם) עומדת בעינה. ואני לא אומר את זה כי אני תומך בנתניהו - אני אומר את זה מתוך שיחה עם ליכודניקים. שים-לב שעוד באותה הודעה אמרתי שצריך לדבר עם תומכי שרון וביבי, ולראות שזה המצב. לא אמרתי "ככה זה כי אני אומר". הסברתי מה הניסוי שעשיתי, והזמנתי את קוראי ההודעה לעשות את אותו הניסוי. ואני מרשה לעצמי לעשות כך, רק בגלל שאני בטוח שהתוצאות יהיו זהות. לגבי הטרנספר - בוא נהיה מהותיים. אני תומך בטרנספר (ולא משנה איזה סוג), אבל כמה שלא אתמוך ואשכנע, כזה לא יהיה עד שלא יקרה משהו דרסטי בעולם, כמו מתקפה על עיראק, כמו פיגוע טרור מוסלמי אדיר באירופה, או משהו מסוג זה. כך שתמיכה במפלגת מיעוט שאפילו מייצגת את הדעות שלי בדיוק לא תועיל לי. אני מעדיף לתמוך במפלגה הקרובה ביותר לדעות שלי, בין אלו שיכולות לשנות משהו. וזו כמובן הליכוד (שכן האופציות הן ליכוד ועבודה). מעבר לכך, רבים בין אנשי הליכוד מחזיקים בדעות קרובות מאוד לשלי. גם חלקם אנשים מאוד חכמים, ואין לי ספק שיש במוחם רעיונות טובים משלי אפילו. אני לא בטוח שאני יכול לאמר אז זה על מולדת למשל. מה כן - אם אני אראה שלליברמן יש סיכוי להשיג 20 מושבים או יותר, אני אתמוך בו (ואפרוש מהליכוד, בהתאם). עד אז, אני ליכודניק כמו שתמיד הייתי.

למה הפרצוף העקום?

האדם שבטנק בד"כ מנצח. תאמין לי, אני יודע זאת. כשהטנקים מגיעים, אנחנו החירניקים כמו גפרורוים. אין מילים לתאר את העצמה המדהימה של הכלי הזה. אני ממליץ לך ללכת למסלול קצונה. להיות מ"מ/מ"פ טנקים זה דבר אדיר. אתה שולט על עוצמת אש אדירה: כל טנק ניתן להשוואה למחלקת חי"ר!

למעלה