רק שס

לא חדש שחילונים אנטישמיים

מסכנים הם לא ידועים אפילו מה זה להיות יהודי צריך לבכות עליהם. הם חושבים שהם יהודים עוד עסוקים בשטויות שלהם. אתם אנטישמיים היטלר נולד נאצי אתם נולדתם יהודים ועושים מעשי נאצים ותמחקו תהודעה לא אכפת לי ש"ס והאיחוד וכל הימין ישלוט פה מחר אתה תראו

Ramin Tarbush

New member
אתה חולה נפש

מי שמנסה לכפות את דעותיו הדתיות על האחר אלו הדתיים. מה אנטישמי כאן ?? אתה ממש מפגר, מי שמתנהג כאן כמו נאצים זאת ש"ס אם כבר... שמעוניינת בשלטון הספרדים בלבד ושכל השאר יילכו לעזעזל

כפייה?????????

אל תקרי כפייה אלא כיף-יה אם אני יילך ביום השואה בצפירה יהרגו אותי אנשים וזה בכלל מנהג של גרמנים וזה לא עוזר במאומה לנפטרים [אני צם ואומר קדיש זה כן עוזר] אבל בשבת אם מישהו ייסע אני לא יעצור אותו כי אני לא כופה עליו כלום ולשבת כן יש ערך ערך של 3300 שנה לידיעתם שאבות אבותיכם גם שמרו רק אתם התפקרתם ממנה והעונש לעתיד לבוא גם הקדוש ברוף הוא פורע מכולם אל תדאגו. יש כפייה חילונית בארץ לא יעזור כלום

SimsY

New member
../images/Emo6.gif עכשיו =זה= היה טוב!!

שהאנשים שמטיפים להשמדה של האוכלוסיה ההומולסבית יאשימו את החילונים בהתנהגות נאציסטית ? בחיים שלי לא ראיתי היפוך יוצרות מעוות כל כך - אבל מצד שני הדתיים חרדים חיים בחלום כזה שהם הולכים להקים את מדינת ההלכה שתשרוד 1000 שנה אז אני לא מופתע בכלל.

למעלה