רק שס

רק שס only

New member
רק שס

יום שלישי הוא יום גורל לכולם ולכן כולנו מחויבים להצביע שס וגם לשכנע חזק חזק ונתחזק !

רק שס only

New member
למה שס

כי שס המפלקה היחידה שיש לה רב רק שס תביא לנו מדינה יהודית רק שס תחזיר את הקצבות רק שס תביא שלום רק שס תמנע התנתקות אז כולנו בלב אחד נצביע שס בשביל מרן בשביל עצמך בשיביל המדינה

אמורוסו

New member
לפי ההגיון שלך - רק טב ../images/Emo45.gif

לטב יש את כל רבני יש"ע מאחוריהם טב היא מפלגה שגם מדברת לחילוניים טב היא מפלגה שמביא המדינה יהודית טב מפלגה שמביאה קצבאות אבל לכולם, לא רק למגזר אחד. טב מביאה קודם ביטחון. שס הביאה את אוסלו טב תמנע התנתקות. שס כאמור הביאה את אוסלו. ולכן טב.

toxic2004

New member
תיקון קטן

גם טב ישבו בממשלה כשזאת בישלה את הגרוש. ואני לא מצדיק בזה את שס. הכל אותו זיפט

אמורוסו

New member
הם עזבו הרבה לפני ההתנתקות

עד אז הם ניסו להשפיע מבפנים, חלקם. חלק עזבו מייד. יש פה הבדל מהותי, כי הם ניסו לטרפד את המהלך מבפנים, אבל ניסו לטרפד אותו אתה מבין. לא תמכו בו.

toxic2004

New member
בהנד אוף דה סטורי, זה עזר?

לא! היהודים נזרקו מביתם לרחובות כמו כלבים. ועכשיו הם באים לבקש את קולותיהם. הרבה התייאשו ויצביעו למרזל. או שלא יצביעו בכלל..

אמורוסו

New member
אי אפשר היה לעשות יותר...

תראה, אפי איתם, לוי פרשו מייד... זה לא עזר. שאול יהלום הסביר מה היה הרציונל לחכות : ""נשארנו בממשלה אך ורק כדי למנוע ממפלגת העבודה להכנס אליה, כי אז נקבל תכנית התנתקות "ג´מבו". ממשלת שרון בזמננו נשענה על רוב דחוק מתוך הנחה שכאשר אנו נצא ממנה, ונגייס אלינו חלקים מהליכוד - היא תיפול. ואכן כאשר הגשנו לשרון אולטימטום של 14 יום לגשת למשאל עם והצלחנו לגייס אלינו את שרי הליכוד נתניהו ולבנת, הצפי היה שאם רוה"מ לא הולך למשאל עם - הממשלה נופלת. אלא שאז, שרי הליכוד שהתחייבו מול כל עם ישראל בשידור חי שהם מתפטרים אם רוה"מ לא יקיים משאל עם - חזרו בהם. באותו רגע התפטרנו מהממשלה, ושנייה אחר כך פרס כבר תפר את החליפה להכנס לממשלת שרון. הוא אפילו היה מוכן לוותר על תוארו כממלא מקום רוה"מ בשביל זה." זה מאוד הגיוני. אף אחד לא נשאר עם אישור החוק בקריאה ראשונה בכנסת... אני לא חושב שהרבה התייאשו ויצביעו למרזל או פתק לבן, כי זה סתם חבל, לדעתי.

Sashka7

New member
אם לכל מפלגה היה רב כמו שלכם

אז כבר מזמן לא היו סופרים אותנו ממטר! אם כל מנהיג רוחני היה קורה להומואים ולסביות חולים, ואומר שכל מי שלא מצביע ש"ס ילך לגיהנום.... אם מצבנו היה הרבה יותר גרועה ממה שקורה עכשיו במדינות עולם שלישיות!

ק ש ר

New member
למה שאני אצביע ש"ס?

למה להצביע למפלגה שנשלטת על ידי רב שקרן? למה להצביע למפלגה שלוקחת כסף מסל הבריאות ומלימודים ממלכתיים בשביל לממן ישיבות ואולפנות?

SimsY

New member
אני רואה שההודעה שלי נמחקה

כל כך קשה להקשיב לאמת הא ? אז אולי כדאי שתסתכלו על זה מהצד הזה - ונראה אם סתימת הפיות תמשך.

SimsY

New member
לפורום יש בעייה עם השוואות

לגיטימיות? אם הדוחים האלה לא רוצים להריח מגזענות שלא יכניסו סעיפים חולניים למצע שלהם ולמה בכלל דורית בייניש לא פסלה את המטורפים האלה?

SimsY

New member
כן- לצערי הורידו את התמונה שוב!

כנראה המנהלים כאן יכולים לסבול רק מידה מסויימת של אמת. או שהם מחפים על הסעיפים הגזעניים האלה של ש"ס. סתימת הפיות חוגגת.

למעלה