רק שכחתי להוסיף..

נאחסית

New member
חח כה!!

אני עדיין צוחקת! ואנשים, אל תיהיו כבדים כל כך. אל תתחילו להגיד "מה אתם עושים?! זה לא קשור לפורום!!!" גם ככה יבש כאן, אז מה כ'פת לכם? סתם צחוקים. תביא עוד =)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הבטן שלי! איי כואב...חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק גדול מהחיים! חחחחחחחחחחחחחח (ומהמתים)

Evil Beast

New member
מכיר את זה! זה גדול!

אבל אני ראיתי עם חידון שיש לך זמן מוקצב, ואם אתה טועה אז יש איזה מישהי מפלצתית מלאת דם!

TrunKs 2003

New member
הנה עוד אחד.. הכי מפחיד בעולם!!!

אוקיי.. אני מזהיר.. זה באמת מפחיד. זה יותר מזוויע ממפחיד.. האמת זה סתם מגעיל, אבל זה פשוט כזה מבהיל.. אמנם זה לא נוצר כדי לבהיל, אבל זה מבהיל. וזה אמיתי. אתם תשנאו אותי, אבל אני חייב להעביר את זה הלאה כי אני ממש מפחד מזה, אני אפילו לא פותח את האתר שאני עומד לשלוח לכם.. וזה לא outwar... http://www.expressen.nu/html/bildarkiv/Saburido.htm לכל מי שאוהב להזעדעדע

TrunKs 2003

New member
תרגע זה לא אמיתי.. אני לא מפלצת..

זה סתם מבוים התברר... אז זה די מצמרר

נאחסית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאוי ואבוי לי... ../images/Emo2.gif

אני לא... א... מה... אני בהלם... זה לא שזה מפחיד, זה.. זה פשוט.. עצוב!!!

LINKIN PARK!!!

New member
מה רואים שם?

מה קרה? גם לי יש אחד כזה מפחיד, מגעיל, אבל... זה כל כך מפחיד שפשוט החלטתי לא להגיד לאף אחד את האתר, זה פשוט מפחיד...

LINKIN PARK!!!

New member
טוב, נו...

אבל רק במסרים, אני פשוט מרגיש שאני לא רוצה להיות היחיד שמפחד...

נאחסית

New member
תודה ../images/Emo3.gif

ואל תדאג גם אני לא אשלח את זה לאפ'חד. שבועת צופה! חח כן בטח כאילו שהייתי בצופים בכלל

נאחסית

New member
חוויה ../images/Emo5.gif

התמונות האלה עולות במוחי מאז שראיתי אותן, וזה מזעזע אותי כל פעם מחדש
. כבר ראיתי את האתר הזה בעבר, אבל לא היה זכור לי שזה כזה דוחה. איכס-איכס-איכס אני לא רוצה להזכר בכל האיברים שנשפכים החוצה!!
(אופס נזכרתי וואההה)

TrunKs 2003

New member
חחח.. הסתכלתי על התמונה הראשונה

ואז די הבנתי מה הולך להיות.. אז אמרתי לעצמי לוותר על המחלואה הזה... כי אני טיפוס רדוף תמונות.. התמונות של האישה השרופה ההיא חירפנו אותי לגמרי..

למעלה