רק שכחתי להוסיף..

רק שכחתי להוסיף..

טראנקס ווג'יטה המלכים... עכשיו סיון מדברתתתתתתתתת, אז שקטטטט כולללללםםםםם יופי... טוב, רק רציתי להודיע בהזדמנות חגיגית זאת, בפורום בכ"כ רישמי הזה, ואני כל כך מתרגשת (מנגבת את הדמעות..) שבאמת, אני כולי הערכה וייראה כלפי הפורום..... טוב, אז מה שרציתי להגיד הולך ככה (למה אתם לא סותמים ת'פה??!) יא חתיכת מניאקים כלבים, כבר שעה אני מנסה לדבר טוב, אז ככה: אני, אני..(בוכה..) אני מתגעגעת לרון ווואאאאאאאאהההההההההההההה (בוכה..) אוקיי.... זאת הייתה הפינה של סיוון וה

ashkeloni

New member
מציפה מזורגגת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכי לעזאזל!!!!!!!!! תישרפי בגיהנום!!!! לא אמרת שאת לא תציפי?

אמ.. תודה

אני לא מציפה אני משתפת אותכם תגידו תודה ואתה אשקלוני לך לאשקלון יא מבריזן

מאונן ../images/Emo6.gif

או שהוא הלך לשוק בראש העין לקנות מוח אז לך להצתרף אליו

ashkeloni

New member
חכי שהוא יבוא!!!

יא חתיכת טמבלית עם מנת משכל של פודל, שמעתי שאת מעונינת לקיים יחסי מין עם סוהר בגולאג טורקי תוך כדי ריצת מרתון, אני צוחק כשאני חושב על ללמד אותך איך מדברים איתי איפה שתרצי עוד היום. יאללה, לכי להחדיר מוצרי מזון לפי הטבעת, החתום: המעריץ האלמוני שמחכה לך

נאחסית

New member
../images/Emo7.gif

אוף, איפה רייסטלין, כל כך שקט כאן ויבש בלעדיו. 'ני מתגעגעת נורא
מישהו יודע בכלל לאן הבנאדם נעלם?

saiyanit

New member
נווווווווווווווווו

משנים את השם של דרגון בול זי לפורום הצפה בכיף?! מה קורה פה לעזאזל?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה הגענו למצב שכינים מציפות לנו פורום?!!!!!!!! למה באים רק לפה לעשות את זה?! מיקי מאוס מציף כינים.. בולבה בכבודה ובעצמה.. למה כל הדמויות האלה ?! למה הם?!

מה, את במחזור?

אז מה זה האדום שנוזל לך מהווג'י? אה! זה המוח שלך! עופי מפה שרמוטה בת ערבייה מזדיינת דופקת חזירים מוצצת לסוסים אונסת ברווזים מצויה אחת! לכי תאונני לכלב יא זונה בת זונה ערבייה! ראיתי את אמא שלך בצומת, היא עולה שני שקל הגרועה הזאת! היא סובלת משפיכה מוקדמת! ואבא שלך זה בן-לאדן! ואמא שלך זה חוסיין כי הם הומואים! אני יודע מי את! את הבת שלהם: עראפת! זאת עם הזקן! לכי תזייני את עודאי וקוסאי! יא אנטישמית! יא נאצית! ההורים שלך בני-דודים, בגלל זה את נראית כמו צפרדע שנמרחה על הכביש! ואת גם נשמעת ככה יא שרמוטה עלובה! הפרצוף שלך מלא חצ'קונים כמו חילזון שמאונן בכוס של אמא שלך! לכי תדחפי מים יא זונה מזדיינת בתחת! יא זולה! יא מזדיינת ב-10 אגורות! לכי תמצצי לאבא שלך! במילא הוא אח שלך!

נאחסית

New member
רייסלייייין!!!!!!

כל כך התגעגענווווו או שזו רק אני?
איסה כיף! חחח כל כך כיף לראות אותך מקלל שוב!

לא בדיוק

עקב חוסר ההנהלה המתמשך בפורום וכניסתם של "ITAY ATA TOTAH" בורמה 8 ושאר הכינויים שלה, הכינה נחמה ושאר מציפנים אחרים, הלכתי לפורום אחר שבו השתתפתי גם לפני כן.

רייסטלין היקר...../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי! אחלה ירידה המשך בדרכך...
אבל אני לא אענה לך באותו המטבע כי אני הרי מזדיינת ב-10 אגורות אז אין לי כסף! אבל בעיקרון אני לא מציםנית אני פשוט ילדה משועממת מהפורום ומיובשת ממכם ומתה על דרגון בול זי בכל ליבי! למה להתנפל ככה על אנשים חדשים שרק באו לומר "שלום" לכם! איזה סנובים בחיי... אוליי אתם מתרגזים מהמציפנים אבל אתם לא טובים מהם! ולא אני לא בורמה מה שזה לא יהיה... נראה לכם שבורמה תכתוב ללא שגיאות כתיב? אז.. זהו שלא! אתם פשוט מבריחים את כל האנשים שבאים לפורום ויש להם הרבה מה לתרום לו! כי פורום יפה ומקצועי הוא לא! אבל ת'אמת הרבה יותר יפה מפורום ערוץ הילדים זה בטוח!

למעלה