רק שאלוהים ישמור...

bikerman

New member
רק שאלוהים ישמור...

אתמול,23:30 בלילה,אני רוכב בכביש 531 מכיוון מחלף חורשים לצומת רעננה. שני נתיבים מזרחה.הפרדה מוחלטת(פסי רכבת וכו')בין נתיבי המערב. לפתע,הקשיבו טוב,פז'ו 206 באה מולי!!!בנתיב שלי!!! אישה,כמובן,מטומטמת בצורה שבלתי תיאמן,"התבלבלה".אוי ואבוי.בשיא הרצינות רציתי לעצור בצד ופשוט לשבור לה את העצמות,כמה מטומטמת את יכולה להיות?!

bikerman

New member
רק שזו לא היתה אל בנדורה,שאחר כך

תגיד שאנחנו מסוכנים על הכביש...

yoe66

New member
מולי פעם באה מכונית

כשהייתי בתוך רכב בקטע שבין צומת ראם לקסטינה. למי שלא מכיר זה שני כבישים דו נתיביים לכל כיוון מופרדים אחד מהשני במרחק רב. לא אני נהגתי, אבל למזלי הייתי ערני כי הנהג לא קלט או לא רצה להאמין שבה רכב מולו. רק אחרי שצעקתי עליו לזוז ימינה הוא זז ברגע האחרון.

השוטרים היו עסוקים במתן דוחות חציה באור אדום

להולכי רגל

Shredingerscat

New member
חפיף

קרה לי מקרה דומה, סוברו B4 נוסעת על כביש החוף בשעות העומס של הבוקר נגד כיוון התנוע, בקטע שליד שפיים. אצלי הייתה שם בדיוק ניידת, רק חבל שכל מה שהיא עשתה, זה לנסוע נגד כיוון התנוע על כביש החוף (B4).

MexMex

New member
מכיר את זה מהצד השני

בן דודי, שהראה טימטום בלתי נתפס, חזר צפונה מתל אביב שתוי למדי. הוא נתפס על ידי המשטרה נוהג בנתיב הנגדי בכביש החוף!!! לצערינו כי רב לא הכניסו אותו לכלא על זה, ואפילו הוחזר לו רשיונו אחרי 30 יום. M.

GiladZX6R

New member
האמת יש הרבה משטרה על הכביש הזה

אבל רק ב6 בבוקר, עם לייזרים, כשהכביש ריק מתנועה.

d a v i d k a

New member
איש אחד רואה בחדשות

שמישהו נוסע נגד כיוון התנועה בכביש החוף. נזכר שאישתו בדיוק עכשיו בדרך בכביש הזה ומתקשר להזהיר אותה מהמטורף: - שרה תיזהרי כשאת נוסעת, יש איזה מטורף שנוסע נגד כיוון התנועה בכביש החוף!!! - רק אחד?!?!?! - עונה שרה - כולם פה נוסעים נגד כיוון התנועה!!!

פרסאוס

New member
כל הכבוד לך שהתאפקת.

אני לא יודע אם אני הייתי מסוגל. בכנות. בני זונות עוורים שמנסים לרצוח אותך, זה... ולא מעניין אותי אם זו אישה, זקן, או נכה. על הזין שלי. לא יכולים לנהוג - תשארו בבית!!!!!!

right turn

New member
אני מכיר די טוב מישהו שלקח לו כמה שבועות

אחרי שחזר מחו"ל, להשתחרר מההרגל של נסיעה בנתיב השמאלי נראה לי שגרמתי לכמה התקפי לב

Pumi

New member
מזכיר לי קצינה מיחידתי שהשתחררה לפי שנים

ביום השחרור שלה, יצאה מהבקום (שער קראון) לכיוון רמת אפעל, ופנתה ברמזור הראשון שמאלה, כרי נגד התנועה, ומולי בדרך חזרה הביתה. עוד עשתה לי שלום וחייכה חיוך רחב בזמן שמכוניות שניסו לברוח ממנה. היא אפילו לא התייחסה לאותן מכוניות. טמטום לא נסוג, רק מתפשט.

למעלה