רק שאלה...

קריןעדי

New member
רק שאלה...

שבוע טוב ! רציתי רק לשאול מה הקשר בין האנדו לשלשולים ובחילות. בעבר עברתי קולונוסקופיה שהייתה תקינה אבל בחודשים האחרונים אני סובלת יותר משלשולים. בחילות יש כל הזמן
וגם מאז שיש לי אנדו אני סובלת מהתקפים של כאבים בגוף מפעם לפעם, כמו כאבים שמרגישים כשיש חום או שפעת. האם זה מוכר למישהי ?! אני מודה לכל מי שיכולה להסביר ומאחלת בריאות לכולן

זואילי

New member
לא יודעת מה ההסבר

ולא חושבת שיש הסבר. אבל זו תופעה נפוצה שלאנדואיות (לא לכולן כמובן) יש שילשולים ויש בחילות. כל אחד בנפרד או יחד. עוד תופעות מני רבות.... תשמעי, מנסיוני עם 2 קולונוסקופיות - לא ראו כלום. ומעורבות המעיים שלי ידועה לחלוטין. אני לא אומרת לך שיש לך בוודאות מעורבות מעיים. אני רק אומרת שיש מקרים בהם גם בדיקה זו לא נותנת אינפורמציה. צר לי שאין הסברים. או שמתמודדים עם התופעות בלי עזרים חיצוניים או עם. האם את במעקבים אצל רופא אנדו? כדאי להיבדק ולעדכן את הרופא שלך. תרגישי טוב

nira7up

New member
אם יעזור לך אז גם אני סובלת מבחילות

לפעמים שלשולים (בתקופה האחרונה) גם בחילות התחילו לפני 3 חודשים, לא עברתי קולונוסקופיה, אצלי הca19-9 גבוה ואני חושבת שזה מרקר שקשור לאיזור של המעיים אבל הבחילות הן דבר נורא, שום דבר לא עוזר לי, אולי מקל לזמן קצר ואחרי זה חוזר, אני ירדתי 4ק' כי אני לא מסוגלת כבר להריח אוכל

קריןעדי

New member
בחילות

היי, נמאס לי בטירוף מהבחילות, השלשולים וכמובן הכאבים שלא פוסקים... גם אצלי המרקר גבוה. כמה גבוה אצלך ? העובדה שאני לא מבינה למה זה קורה לי מאוד מתסכל אותי !!! הרבה בריאות

למעלה