רק שאלה קטנה...

vi-TAL-ity

New member
רק שאלה קטנה...

קצת שבחים לפני השאלה... הפורום הזה ממש חיוני! טוב שעוד יש אנשים בעולם שפועלים בכזאת מוכנות בשביל לעזור לאנשים אחרים! רעיון גדול וישר כוח לאנשים שמחוברים כל היום כדי לענות על שאלות של אנשים אחרים! ולשאלה. בסרט "פורסט גאמפ" מביאים ציטוט מאד מפורסם, שמתחיל בערך ככה: "life is like a..." אם אתם יכולים להשלים אותו אני אשמח מאד, אולי זה נראה טיפשי אבל זה חשוב לי. וקישקשתא - מאיפה את/ה מוצא/ת את כל התשובות לשאלות שאנשים שואלים כאן? זה סתם ("סתם"!) ידע כללי רחב מאד או שיש לך איפה לחפש? השאלה מכוונת לכולם, אבל קישקשתא היה לי בראש כשכתבתי את זה... ;) Vטלי

3am

New member
תשובה

Forest Gump says "Life is like a box chocolates. You never know what you will get."

TomerZimmermann

New member
לא

מה פתאם!!!!!! זה בכלל לא הציטוט... הציטוט המדוייק הוא life is like a box of chocolates. you never know what you gonna get אותה משמעות אבל עדיין שונה :) מצטער על ההתפרצות... אני פשוט מאד אוהב את הסרט והמשפט הזה

קישקשתא

New member
סתם סתאם ../images/Emo6.gif

ידע כללי שקשור רובו ככולו לדברים שלא נורא עוזרים בחיי יום יום (חוץ מכדי להתחבב על העולם, שזה בעצם לא רע כשאני חושבת על זה) משולב בידע איך לחפש פה ברשת וגם רצון טוב ואמונה ביכולת .. זה לא נורא קשה כמעט ושכחתי
שלום וברוכה הבאה

למעלה